Look-Out

Buitenhof

Merchtem

Instant zonneschijn

Zelden een dagje uit zo lekker meegemaakt als in Brasserie Buitenhof. Ontspannen van een goed glas zitten genieten, als voorsmaakje die uitgebreide brasseriekaart met tal van Vlaamse klassiekers uitpluizen, en dan komt het leukste: bestellen.

Vandaag een filet pur of lamskroon, volgende keer wellicht een croque, een salade of spaghetti. En wie nog méér wil, kijkt al verlangend naar het suggestiebord met de seizoengerechten. Mosseltijd? Die van ‘t Buitenhof zijn dan echt om voor terug te keren. Wildseizoen? Laat je maar eens verleiden door wat ze hier voorstellen.

Smakelijk en relaxt aan tafel gaan voor een tussendoortje, een snelle lunch of voor een wat uitgebreider etentje… dat kan hier allemaal. Verjaardags- of communiefeest? Geen betere plek dan ‘t Buitenhof. En er staat geen leeftijd op: iedereen beleeft plezier aan de smakelijke momenten in deze brasserie.

Mooie uitsmijter: kinderen voelen zich hier helemaal in hun sas. Speelgelegenheid te over. De kindermenu’s zijn bovendien perfect afgestemd op jonge hongertjes. Wie het rustiger wil, vindt wel een plek op het grote zonneterras.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 12.00 tot 22.00 uur

grote parking gelegen aan de Leirekensroute voor fietsers

  • Groenstraat 30, 1785 Merchtem
  • 052 – 55 92 79

Reserveer online

Reserveer