Look-Out

Troubadour

Leuven

30 jaar Leuvense legende

Na 30 jaar mag je deze Troubadour wel een Leuvense horecalegende noemen. Hier, in één van de gezelligste straatjes in het culinaire hart van de studentenstad, weerspiegelt een uitgebreide menukaart de tijdloze traditie in de Belgische eetcultuur. Alles is bereid volgens de regels van de kunst en naar wens begeleid door afgestemde wijnen.

Troubadour, dat is tafelen in de beeldige setting van een prachtige patriciërswoning met leuk terras. Noteer Belgische klassiekers zoals alleen grootmoeder ze kon klaarmaken: stoofvlees op zijn Vlaams, witloof met hesp en kaas, paling in ‘t groen, konijn met pruimen, kalfsniertjes met mosterdsaus, ossentong in maderasaus of ham-en-witloof in de oven. Recht uit het hart, lekker huisgemaakt en op een überheerlijke manier gebracht. Sinds kort is er een zestal verrukkelijke ‘a la plancha’-gerechten bijgekomen. Rechtstreeks van de grill geserveerd met een fris slaatje en frietjes, kroketten of puree. ‘s Middags is er de verfrissende lunchtopper in twee of drie gangen. Voor groepen is er een speciaal menu.

Deel met uw vrienden:

open voor lunch en diner  |  gesloten op dinsdag, woensdagmiddag en donderdagmiddag  |  probleemloos parkeren in parking Ladeuze

  • Muntstraat 27, 3000 Leuven, België
  • 016 – 22.50.65

Contacteer Troubadour

Contacteer