Look-Out

Onder den Toren

Berg - Kampenhout

Kijk, proef en geniet

Als de zesde generatie heten chef-kok Johan Van Wesembeeck en gastvrouw Nadia de vele trouwe gasten van harte welkom in hun populaire eetstamenee Onder Den Toren. Ook moeder Anny houdt het stamenee nog steeds ‘mee draaiend’. Intussen bestaat het etablissement daar aan de kerk in het landelijke dorpje Berg al anderhalve eeuw.

In het restaurant brengt chef-kok Johan een ode aan de Belgische seizoenkeuken met mediterrane toetsen. Om de versheid te garanderen, is bewust gekozen voor een beperkte en creatieve seizoenkaart. Alles wordt in huis bereid. Eigentijds en puur van smaak is het erg populaire menu in drie gangen dat zowel ‘s middags als ‘s avonds kan besteld worden (€ 42). Voor kinderen zijn er aparte gerechten, spelletjes en een trampoline in de tuin.

Het dorpsstamenee werd in zijn originaliteit bewaard met een uitgebreid gamma Belgische en andere lekkere bieren. Nagenoeg alle Belgische trappisten hebben hier een plaatsje. Het assortiment is met zorg samengesteld en doelbewust aangekocht bij kleinere, artisanale brouwers. De gezellige sfeer, de aangepaste muziek ‘van kleinkunst over blues naar jazz’ en het authentieke decor vormen een fantastische locatie voor echte levensgenieters.

Deel met uw vrienden:

open op vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur • zondag en maandag van 11.30 tot 14.30 uur & vanaf 18.00 uur • gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag • parking voor de deur • mooi terras achteraan

  • Bergstraat 61 1910 Berg - Kampenhout
  • 016 ̵ 65.52.61