Look-Out

Dallinga

Sluiskil (Terneuzen)

Grand Cafe – Hotel – Restaurant

Altijd een goed idee

Ze komen voor zaken, zijn op vakantie of zoeken ruimte, rust en een prima tafel in een aangename omgeving: de gasten van Grand Café Hotel Restaurant Dallinga weten dat ze hier zullen genieten van rondborstige gastvrijheid, van een bourgondische spirit en van alles wat maar smakelijk en uit de streek is. Trouwens: de Zeeuwse mosselen à volonté met verse frites en mosselbrood zijn hier top. Lunchen of dineren doen we naar believen op het gezellige terras, in het grand café of in het restaurant. Aperitieven of napraten in de bar of de loungehoek.

Neem zeker even contact op voor het organiseren van uw feest, receptie, vergadering of evenement. En verneem op de website alles over de 3 = 2 weekendaanbieding in hotel Dallinga (aankomst vrijdag, vertrekken maandag). Boek eenvoudig online, en reken op een prima ingerichte kamer. Meer weten over alle mogelijkheden van Dallinga? Altijd welkom op de website. En al helemaal welgekomen in dit kindvriendelijke Grand Café Hotel Restaurant centraal gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, niet ver van Gent, Antwerpen, Terneuzen, Vlissingen.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open vanaf 11.30 uur • ruime gratis parking • groepen tot 120 personen welkom na afspraak • inschrijven voor de nieuwsbrief via de website

  • Nieuwe Kerkstraat 5, 4541 EB Sluiskil, Terneuzen, Nederland
  • 0031 – 115.471.590

Contacteer Dallinga

Contacteer