Look-Out

Skaldu

Weert

Genieten aan de Oude Schelde.

Eat. Share. Relax.

Waar vroeger ’t Veerhuis in Weert (Bornem) was, opende vorig voorjaar visrestaurant Skaldu de deuren. Langsheen de Oude Schelde zorgen zaakvoerder Axel Van Steenbergen – opgeleid in Spermalie en nadien actief in verschillende toprestaurants – en zijn partner Sylvia er voor, dat fijnproevers een fantastische belevenis krijgen. Axel werkt samen met Sylvia, broer, schoonzus en zijn ouders mee aan het horecaconcept Horecatoppers. Om maar te zeggen dat enthousiasme en gedrevenheid de codewoorden vormen voor deze familie­onderneming.

In Skaldu (lees: Schelde) zijn sharinggerechten en plateaus fruits de mer de smakelijke visitekaartjes. Een Thaise salade met quinoa, peultjes, rivierkreeft en coquilles of een Griekse salade met verse tonijn roepen al naar de zomer. Zeetong met botersaus, heekfilet met goudgele rijst en ratatouille of waterzooi van Noordzeevis zullen de visliefhebbers bekoren. Maar ook Angus ossenhaas of een saltimbocca staan op de kaart. Uiteraard is er de plateau fruits de mer royal met kokkels, kreukels, wulken, ongepelde garnalen, kreeft, krab, kingkrab, scheermes, oesters, en bijpassende sauzen. Noteer ook een driegangenmenu ‘s middags en een driegangenmenu ‘s avonds, plus een Maandmenu in vier gangen. Het volledig team van goede vangsten neemt je graag op sleeptouw en dat in een uniek kader want vanaf je tafeltje heb je steeds een mooie kijk op de authentieke oude Schelde-arm.

Deel met uw vrienden:

keuken open op zondag, maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 tot 21.00 uur • op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 21.30 uur • woensdag gesloten • romantisch terras • gratis parkeren • groepen tot 120 personen welkom voor alle formules

  • Binnendijkstraat 5, Weert 2880 Bornem, België
  • 03 – 555.88.60

Contacteer Skaldu

Contacteer