Look-Out

De Roste Muis

Sint-Laureins / Waterland-Oudeman

Patron Peter Haegeman en gastvrouw Ilse verwelkomen je graag in hun eeuwenoude, nostalgische dijkhuisje te midden het groen en de vele kreken. De feeëriek verlichte tuin, die overvloeit in de Oudemanskreek, zorgt voor betoverende en romantische momenten. Proef de vingerlikkende palinggerechten, op zeven verschillende manier bereid. Of kom tijdens het najaar wanneer haas, everzwijn en ree rechtstreeks door bevriende jagers worden geleverd. Eerlijke, verse gerechten, royale porties en zachte prijzen, geserveerd met de glimlach door een fantastisch team. En dat in een natuurlijke schoonheid die deze locatie tot een veelgevraagde droomplek maakt voor (trouw)feesten en babyborrels.

Overnachten bij de Heilige Rita

Niets mooier dan te ontwaken in het unieke vakantieverblijf de Heilige Rita, even verderop de Roste Muis. Deze 200 jaar oude burgemeesterswoning werd volledig gerestaureerd, beschikt over een fraai gedecoreerde woonkamer, een perfect uitgeruste keuken en een ommuurde tuin waar de kippen je elke ochtend trakteren op verse eitjes. Op de eerste verdieping lonken vijf stijlvolle slaapkamers met eigen badkamer en luxebed: kwestie van goed uitgerust al die uitstapjes aan te vatten.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open vanaf 12.00 uur • gesloten op dinsdag en woensdag • feesten tot 150 personen • gratis parkeren • tijdens het weekeinde reserveren aanbevolen

  • Drijdijk 2, Waterland-Oudeman 9988 Sint-Laureins, België
  • 09 – 379.85.60