Look-Out

’t Veer

Oudenaarde

Unieke locatie aan het water

Hippe en familiale sfeer

In het voorjaar van 1994 startten nog maar pas afgestudeerde eigenaars Ineke Vermeulen en Jan-Peter Van Damme hun eigen zaak. Zoveel jaren later staan nu ook de kinderen in de zaak, vandaar de familiale sfeer. Dochter des huize leidt het keukenteam en bezorgt u zowel klassiekers als culinaire gerechtjes met een verfijnde uitstraling. Zoon Bram en zijn vriendin Larissa zorgen er dan weer voor om de gasten te verwelkomen met heerlijke trendy cocktails en een vlo e service.

Verser dan vers uit onze eigen kruidentuin

Wij hebben de laatste maanden sterk geïnvesteerd in een grote kruidentuin met tal van verse kruiden, kleurrijke eetbare bloemetjes en smaakvolle groenten en fruit. Om de bestuiving van onze kruidentuin te stimuleren hebben we enkele bijenvolken opgestart. Ondertussen zorgen ze ook voor de heerlijke honing die we serveren bij onze theeselectie.

Deel met uw vrienden:

Open op maandagmiddag van 11.30 tot 15.00 uur Din, woe, vrij en zat van 11.30 tot 15.00 uur & van 17.30 tot 21.30 uur Zondag is de keuken doorlopend open van 11.30 uur tot 21.30 uur Gratis parkeren voor de deur

  • Berchemweg 191, 9700 Oudenaarde, België
  • 055 – 30.25.88
  • info@tveer.be

www.tveer.be

Contacteer ’t Veer

Contacteer