Look-Out

De Terp

Ramskapelle

5 jaar van het beste vlees genieten

Waar vind je ze nog? De adresjes waar je kan gaan tafelen bij echte beenhouwers. Welnu, in de Terp, hartje Ramskapelle, kan dat nog. Marnix en Christine fungeren daar als sympathieke gastheer en gastvrouw die met passie over vlees vertellen. Logisch, met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Intussen runnen ze al vijf jaar De Terp met dat bijzonder concept: Zuid-Amerikaanse churrasco. In de open keuken grillen ze vlees en groenten op grote spiesen… en komen er vervolgens mee aan tafel. Wat een beleving want wat op je bord komt is sappig, puur en mals. Enkel het beste is goed genoeg voor hen en daarom doen ze beroep op b(r)oer-leverancier Ronny. Zijn runderen staan een paar weiden verder te grazen. Verser en natuurlijker vind je echt niet. Varkensvlees is van Brasvar, keurmerk voor uitzonderlijke kwaliteit. En alles, maar dan ook alles, wordt in eigen huis bereid. Er is één menu. Je eet wat je wil, zoveel je wil.

Deel met uw vrienden:

www.deterp.be

open van donderdag tot en met zondag van 18.00 tot 22.00 uur groepen vanaf 20 personen steeds welkom – terras achteraan voor aperitief of afzakkertje – gratis parking vlakbij

  • Ramskapellestraat 34, 8301 Ramskapelle
  • 050 − 66.90.18

Contacteer De Terp

Contacteer