Look-Out

Chocolatier M

Knokke-Heist

ENJOY OUR AWARD WINNING CHOCOLATES

David Maenhout was de 4de generatie van een brouwersgeslacht. In de loop der jaren evolueerde ’Brouwerij Maenhout’ naar een groothandel. Toen de familiezaak enige jaren terug werd verkocht besloot hij van zijn hobby zijn beroep te maken, dit na het volgen van vele opleidingen en buitenlandse stages.

Als innoverend en trendsettend chocolatier in de Belgische chocoladewereld is David, samen met verloofde Isabelle Hertsens en team, gespecialiseerd in het maken van gastronomische chocolade van topkwaliteit met een trendy look.

Naast ons ruim assortiment in de winkel maken wij als ’chocolate designers’ voor sterrenchefs in binnen- en buitenland unieke en op maat gemaakte topcreaties. Een hele eer!
Andere specialiteit van Chocolatier M is de creatie van gepersonaliseerde pralines en geschenken op maat en volgens budget van de klant.

Talloze referenties: van verenigingen tot bedrijven en luxueuze hotels wereldwijd. In België alleen al doen ontelbare KMO’s en meerdere BEL-20 bedrijven op jaarbasis een beroep op ons vakmanschap voor het verzorgen van al hun relatiegeschenken.

Deel met uw vrienden:

  • Sylvain Dupuisstraat 38, 8300 Knokke (Knokke-Heist)
  • + 32 (0)50 – 61.44.60

Contacteer Chocolatier M

Contacteer