Mangerie ’t Cruydt
Hoogstraten
Altijd leuk, een chef die enthousiast zijn kaart aan tafel komt voorstellen. Chef Barry Smeekens doet dat, en hij doet dat goed. Met een artistieke toets zelfs. En wie is dan niet overtuigd door zijn verschillende, altijd smakelijke menu’s? Het lunchmenu (twee of drie gangen) verandert elke dag. Laat je dus zeker eens verrassen. Daarnaast vertelt de chef je graag over zijn wisselend Marktmenu (drie gangen), zijn royale Kreeftenmenu en zijn gastronomische themamenu’s (vier of vijf gangen). Nog zo’n toppers zijn – wanneer de tijd rijp is – het Wildmenu (vier gangen) en het Aspergemenu. Om het helemaal af te toppen, zorgt Barry voor aparte menu’s op feestdagen of voor speciale gelegenheden zoals Valentijn, Moederdag, Vaderdag…
Mangerie ’t Cruydt staat voor een creatieve Frans-Belgische keuken waar chef Barry Smeekens enkel met verse seizoenproducten van kwaliteit werkt. Je geniet van je culinaire beleving in een gezellig, authentiek, artistiek interieur of op het (verwarmde) rustige terras omgeven door groen. Vergeet zeker niet eens te reserveren voor de high tea: zoete afspraak elke tweede zondag van de maand. Een feest in het verschiet en je zoekt de ideale binnen- en/of buitenlocatie? Neem gerust contact op en vraag inlichtingen. Succes verzekerd.
open van woensdag t/m maandag van 12.00 tot 21.30 uur – dinsdag gesloten • groepen tot 25 personen van harte welkom
- Heilig Bloedlaan 259-261, 2320 Hoogstraten, België
- 03 – 322.77.37
- 0476 – 913.992