Look-Out

Mangerie ’t Cruydt

Hoogstraten

De kunst van het genieten

Boeiende culinaire verhalen vertellen. Een kunst die chef Barry Smeekens en zijn team uitstekend verstaan. In Mangerie ’t Cruydt kunnen de gasten daar ook uitgebreid van proeven. Letterlijk en figuurlijk. Barry vertaalt vertrouwde Frans-Belgische gerechten op een heel eigen, creatieve manier. En laat ze dan serveren in de artistieke eetmosfeer van zijn Hoogstraatse restaurant.
Je komt privé of voor zaken. Als genodigde voor een feest of ander evenement. Kennis maken met de keuken van Mangerie ’t Cruydt is telkens een aangename belevenis. Zowel de lunch, de seizoen- of themamenu’s, het Kreeftenmenu als de andere uitnodigende gerechten op de kaart blijven verleiden. Barry werkt intussen ook rond dry-aged beef. Te zien in de nieuwe koeler waar tijdens het seizoen ook wild ligt te wachten op de liefhebbers.
Natuurlijk moet je hier ’s zomers al eens genoten hebben van de windstille tuin, van de sfeervolle home made High Tea (€ 29,50 – elke 2de zondag van de maand) of van nog meer lekkers uit de dessertkaart. Een zoete zonde op zijn tijd moet kunnen. En daar dan zo’n Pater Noster bij.

Deel met uw vrienden:

open van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 21.30 uur • maandag vanaf 17.00 uur • dinsdag gesloten

groepen tot 25 personen van harte welkom

  • 03 – 322.77.37

Contacteer Mangerie ’t Cruydt

Contacteer