Look-Out

Mangerie ’t Cruydt

Hoogstraten

Wondermooie momenten

Wij houden van mensen met passie. Mensen als Barry Smeekens: gastronomische chef, kunstenaar en de man achter Mangerie ’t Cruydt, een fraai gedecoreerd
restaurant waar je ogen te kort komt.

In die artistieke eetmosfeer kookt Barry vol vuur met de beste producten van het seizoen (asperges, fruits de mer, kreeft of wild)
en komt hij – lekker persoonlijk – zelf aan tafel om zijn menu’s voor te stellen. Meesterwerkjes, die garant staan voor wondermooie momenten.
Quality time, met wie je lief is. Voor business. Of om iets te vieren.

Lunch, twee- en driegangenversie (€ 29,5 en € 35) die de chef elke dag aanpast • Marktmenu, drie gangen (€40) op basis van wat de markt aanvoert
Kreeftenmenu, drie gangen en dessert naar keuze (€ 35) • Gastronomisch themamenu in 4 of 5 of gangen met premium producten • Feestmenu rond kerst

De keuken is doorlopend open zodat je non-stop geniet, in dat beeldige eethuis of op het verwarmde topterras, windstil, in het groen en even weg van het drukke bestaan. De sfeervolle high tea, elke tweede zondag van de maand, met homemade zoetigheden en hartige gerechten (€ 29,50 per persoon) is nog zo’n mooimaker.

Deel met uw vrienden:

open op maandagavond voor diner • van woensdag tot en met zondag
doorlopend van 12.00 uur tot 21.30 • gesloten op dinsdag – groepen tot 25 personen • feesten tot 80 personen

  • Heilig Bloedlaan 259-261, 2320 Hoogstraten, België
  • 03 – 322.77.37
  • 0476 – 913.992

Contacteer Mangerie ’t Cruydt

Contacteer