Look-Out

Mangerie ’t Cruydt

Hoogstraten

Elf jaar toonaangevend

Achter de gevel van het fraai gedecoreerde restaurant Mangerie ’t Cruydt vind je alles wat je als fijnproever maar kunt wensen: een enthousiaste gastronomische chef annex kunstenaar, een omgeving waar je ogen te kort komt en een kaart die je weet te pakken. In die artistieke eetmosfeer kookt Barry vol passie met de beste seizoenproducten (asperges, fruits de mer, kreeft of wild). Wanneer hij alles – lekker persoonlijk – zelf aan tafel komt voorstellen, is dat al een reden op zich om Mangerie ’t Cruydt te bezoeken. In zijn keuken wil de chef ontbolsteren en verrassen, met eenvoudige en frisse gerechten die duidelijk een eigen stempel dragen. Noteer de lunch, twee- en driegangenversie (€ 30 en € 37,50) die de chef elke dag aanpast, een Marktmenu in drie gangen (€ 40) op basis van wat de markt aanvoert, een Wildmenu (€ 57,50) in vier gangen, een Kreeftenmenu (€ 65), een Aspergemenu (57,50) en een gastronomisch themamenu in vier (€ 52,50) of vijf (€ 62,50) gangen met premium producten. Bij alle feestdagen en speciale gelegenheden zoals Valentijn, Moederdag, Vaderdag enz. kun je er zeker van zijn dat er iets lekker op de kaart staat. De keuken is doorlopend open zodat je probleemloos non-stop kunt genieten binnen of op het verwarmde topterras, windstil, in het groen en even weg van het drukke bestaan. Toppunt van romantiek en gezelligheid is de sfeervolle high tea, elke tweede zondag van de maand, met homemade zoetigheden en hartige gerechten (€ 29,50 p.p.).

Deel met uw vrienden:

open van woensdag t/m maandag van 12.00 tot 21.30 uur • dinsdag gesloten • groepen tot 25 personen van harte welkom

  • Heilig Bloedlaan 259-261, 2320 Hoogstraten, België
  • 03 – 322.77.37
  • 0476 – 913.992

Contacteer Mangerie ’t Cruydt

Contacteer