Mangerie ’t Cruydt
Hoogstraten
Chef en gastheer Barry Smeekens en gastvrouw Riet Janssens vormen samen een goed geolied team dat al jaren klaarstaat om hun gasten een smaakvol intermezzo te bezorgen. In Mangerie ’t Cruydt geniet je van een verfijnde keuken in een laagdrempelige en gezellige setting. De chef komt persoonlijk aan tafel om de suggesties toe te lichten, waarna je kan kennismaken met de Frans-Belgische kaart. Gebakken zeetong, kreeft of een lamskroontje? Zomaar enkele favorieten die vaak gekozen worden. Net zoals het gastronomische maandmenu (met of zonder wijnen), dat telkens het beste van het seizoen op tafel tovert. Denk aan asperges, babykreeft, wild en stoofpotjes in de winter. Of de gerechten nu uit de pan komen of uit de Green Egg, ze zijn steeds perfect gekruid en bereid. Vanaf het moment dat je binnenkomt, begint het genieten in het comfortabele en artistieke interieur van dit huiskamerrestaurant met 19e-eeuwse roots. En dat genieten gaat door tot de laatste minuut. Voor feestdagen en speciale gelegenheden zoals Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag en Kerst biedt Mangerie ’t Cruydt zorgvuldig afgestemde menu’s. Ook voor een verjaardag of personeelsfeest is dit de ideale locatie: een gegarandeerde knaller! Binnen, of buiten op het verwarmde terras in een groen decor. Vergeet zeker niet om de verschillende speciale koffies, desserts en de high tea (elke tweede zondag van de maand) te proeven. Warm aanbevolen…
open van woensdag t/m maandag van 12.00 tot 21.30 uur dinsdag gesloten • groepen tot 25 personen van harte welkom
- Heilig Bloedlaan 259-261, 2320 Hoogstraten, België
- 03 – 322.77.37
- 0476 – 913.992
- info@tcruydt-mangerie.eu