Look-Out

Het Palingshuis

antwerpen

Meesterlijke bereidingen

Vroeger voeren Flandriaboten naar Temse voor het Palingshuis van Remy en Annemie. Vandaag, 46 jaar later, meren culi’s er nog altijd aan bij zoon Coert Van Grasdorff. Hij blijft, net als zijn ouders, dwepen met de hoogste kwaliteit én doet de naam van zijn familierestaurant alle eer aan. Coert werkt uitsluitend met Europese wilde paling, gebakken in tartaarsaus, meesterlijk bereid in ’t groen of in tomatensaus.

Maar het Palinghuis is meer dan paling alleen. Mooie seizoenproducten zijn hier de standaard. Zoals asperges, in huis gekuiste Hollandse maatjes, Ierse zesrib, Noordzeetong, (baby)kreeft, Zeeuwse mosselen en oesters die recht en lekker vers uit het eigen bassin komen.

Top op je bord dus, én top om je heen. Van half oktober tot eind maart tafel je in het winterrestaurant.
De rest van het jaar verleidt het zomerterras op de nieuw aangelegde promenade aan de Scheldekade. Boordevol prikkels en comfort, met alles erop en eraan… Tussen lunch en diner blijft de keuken non-stop paraat met kleine snacks en grote ontdekkingen, terwijl je geniet van dat fe-no-me-naal panorama.

Deel met uw vrienden:

raadpleeg de website voor de actuele openings­uren

rolstoelvriendelijk • tal van fiets- en wandelroutes nabij • afhalen mogelijk

  • Wilfordkaai 17, 9140 Temse, België
  • 03 – 771.03.70

Reserveer online

Reserveer