Look-Out

Het Palingshuis

antwerpen

50 jaar familierestaurant

Van een opmerkelijke prestatie gesproken: de familie Van Grasdorff – moeder Annemie, vader Remi, en sinds een paar jaar ook zoon en chef Coert – bezorgen hun gasten alles bijeen al 50 jaar de best mogelijke culinaire beleving. In een gemoedelijke, stijlvolle sfeer. Binnen zowel als op dat formidabele terras met uniek zicht over de Schelde. Uiteten in familierestaurant Het PalingsHuis staat bij velen dan ook op het verlanglijstje. Daarom: liefst tijdig telefonisch reserveren. Op het menu: top gerechten met enkel verse kwaliteitsproducten. Geleverd door selecte leveranciers. En altijd luisterend naar de seizoenen. Mosselen, asperges, skrei, maatjes… ze komen wanneer ze op hun best zijn. Op magistrale wijze klaargemaakt. Voor Coerts bereidingen met Europese wilde paling komen ze van ver. Om van zijn zeetong, kreeft of oesters nog te zwijgen. Of van die super populaire Ierse filet pure. En dan is er nog het wildseizoen, wanneer Remi voor super lekker vlees zorgt. Dan wordt het nog maar eens genieten, daar aan de machtige stroom. Liever wat zoeter? Dan zijn de namiddagen in Het PalingsHuis sterk aanbevolen. Binnen evengoed als op het terras.

Deel met uw vrienden:

 

raadpleeg de website voor de actuele openingsdagen en -uren • speciale menu’s voor groepen – rolstoelvriendelijk • afhalen steeds mogelijk • gelegen vlakbij tal van fiets- en wandelroutes

  • Wilfordkaai 17, 9140 Temse, België
  • 03 – 771.03.70

Contacteer Het Palingshuis

Contacteer