Look-Out

Het Palingshuis

antwerpen

Met de familie Van Grasdorff – moeder Annemie, vader Remi en zoon en chef Coert – is Het Palingshuis in Temse al meer dan een halve eeuw een echt familierestaurant. Deze populaire horecazaak verzorgt een (h)eerlijk Belgische keuken waarbij enkel verse kwaliteitsproducten van de beste leveranciers komen. Denk aan Europese wilde paling, in tartaarsaus, in ’t groen of in tomatensaus. Of aan Zeeuwse mosselen, bij de beste in de streek en op drie manieren bereid. Een deskundige jury ging enkele jaren geleden in opdracht van een nationale krant op zoek naar de beste mosselen in de regio Waasland-Mechelen en verkoos unaniem Het Palingshuis in Temse tot het beste mosselrestaurant. Voor Coerts bereidingen met Europese wilde paling komen ze ook van heel ver. Om van zijn zeetong, kreeft of oesters nog te zwijgen. Alles spartelvers op je bord en meesterlijk bereid. Of van die super populaire Ierse filet pur. En dan is er nog het wildseizoen, wanneer Remi voor super lekker vlees zorgt. Dan wordt het nog maar eens genieten, daar aan de veelbezongen Schelde. ’s Namiddags kun je op het fantastische terras of binnen heerlijke snacks, verrassende drankjes of allerlei zalige zoetigheden bestellen. Ook na meer dan 50 jaar blijft het nog steeds voluit genieten in Het Palingshuis.

Deel met uw vrienden:

(LIEFST TELEFONISCH RESERVEREN 24/24 UUR)

raadpleeg de website voor de actuele openingsdagen en -uren • speciale menu’s voor groepen rolstoelvriendelijk • aalen steeds mogelijk • gelegen vlakbij tal van fiets- en wandelroutes

Contacteer Het Palingshuis

Contacteer