Look-Out

Pane e Vino

Schoten

Familiale Italiaanse keuken

Sympathieke Italiaan en gastheer Antonino Brando runt sinds 2018 samen met chef Giorgio Iannucci het populaire restaurant Pane e Vino. Familiale ervaring zat, want het gaat om respectievelijk de zoon en schoonzoon van pater familias Biagio Brando die sinds 2004 dit restaurant leidde. Met veel succes en Italiaanse flair en daar heeft uiteraard het aanbod van verrukkelijke gerechten mee te maken.

De gastvrije, no-nonsense traditionele keuken doet de smaken en aroma’s uit heel Italië alle eer aan. Wat op tafel verschijnt, is puur, vers, bereid met respect voor de seizoenen en de producten én duvels lekker. Meer moet dat niet zijn.

Kom maar eens voor het Lunchmenu (3 gangen – elke middag), laat je verleiden door de Suggestiekaart (keuze uit 4 of 5 voor- en hoofdgerechten) of maak een keuze uit de welgevulde vaste kaart. Laat er een passend wijntje bij serveren – de lijst bevat altijd wel een ontdekking – en ga er dan even goed voor zitten.

Culinair plezier, sympathieke bediening en een aangename, familiale sfeer gegarandeerd. Bij goed weer moet je een plaatsje zien te bemachtigen op het ruime (verwarmd) tuinterras. Voor Pane e Vino zijn in ieders agenda altijd wel plekjes vrij.

Deel met uw vrienden:

open woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 14.30 uur &
van 18.00 tot 22.00 uur • zaterdag vanaf 18.00 uur • gesloten op maandag en dinsdag

  • Paalstraat 98, 2900 Schoten, België
  • 03 – 294.76.49