Look-Out

Pane e Vino

Schoten

Respect voor Italiaanse traditie

Een voltreffer, deze sympathieke Italiaan. Wordt sinds 2018 succesvol gerund door gastheer Antonino Brando en chef Giorgio Iannucci, respectievelijk zoon en schoonzoon van pater familias Biagio Brando die sinds 2004 dit restaurant leidde.
Hier geniet je van een gastvrije, no-nonsense traditionele keuken die de smaken en aroma’s uit heel Italië alle eer aandoet. Wat op tafel verschijnt, is puur, vers, bereid met respect voor de seizoenen en de producten én duvels lekker… Meer moet dat niet zijn. Kom maar eens voor het Lunchmenu (3 gangen – elke middag), laat je verleiden door de Suggestiekaart (keuze uit 4 of 5 voor- en hoofdgerechten) of maak een keuze uit de welgevulde vaste kaart. Laat er een passend wijntje bij serveren – de lijst is echt wel interessant – en ga er dan even goed voor zitten. Culinair plezier gegarandeerd.
Neem ook rustig de tijd om de aangename, familiale sfeer van het interieur te voelen, en laat je bij zomers weer zeker verwennen op het ruime tuinterras. De bediening is trouwens top. Italiaanse flair en elegantie, een ‘cucina’ om vaak voor terug te keren… Voor Pane e Vino zijn in ieders agenda altijd wel plekjes vrij.

Deel met uw vrienden:

open woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 14.30 uur & van
18.00 tot 22.00 uur • zaterdag vanaf 18.00 uur • gesloten op maandag en dinsdag

  • Paalstraat 98, 2900 Schoten, België
  • 03 – 294.76.49