Look-Out

Franco Belge

Brugge

Jong talent nodigt uit

Een oprechte, voornamelijk Frans-Belgische keuken die door alle gasten gesmaakt wordt. Een rustgevend kader waarin trendy strakheid mooi matcht met de authentieke sfeer van ‘die Scone’. Chefs Dries Cracco en Tomas Puype brengen met hun Franco Belge een restaurant met karakter en stijl waar traditie en persoonlijke creativiteit prettig samengaan.

Dries en Tomas deden elk apart ervaring op in diverse sterrenrestaurants. In 2016 sloegen ze dan culinair de handen in elkaar. Uiteten is bij hen het genoegen beleven van goede producten te proeven, fijne gerechten op het bord te krijgen en een leuke tijd door te brengen.

Snel reserveren dus, om aangenaam kennis te maken met hun Lunchmenu (€ 30 – € 35 met dessert – niet op zondag of feestdagen), met hun à la carte-keuze en met hun afhaalservice (dinsdag tot en met zaterdag). Wilt u het helemaal top hebben? Dan is een plaatsje op het mooie zomerterras de meest geschikte plek.

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 13.15 uur & van 19.00 tot 20.15 uur • zondag en maandag gesloten – afhaalservice van dinsdag tot en met zaterdag • veel parkeermogelijkheden in de buurt • mooi zomerterras

  • Langestraat 109, 8000 Brugge, België
  • 050 – 69.56.48

Contacteer Franco Belge

Contacteer