Look-Out

Pietje Pek

west-vlaanderen

Alors on mange!

Wie Pietje Pek in hartje Brugge binnenstapt, krijgt meteen een betoverend gevoel. Het is als nostalgisch ontwaken in een sprookjesdecor van Anton Pieck waar de gasten de hoofdfiguren voor een paar uurtjes zijn. Gastvrouw Heidi en dochter Sévérine zijn de regisseurs van dit smakelijk blijspel waarin fondue de hoofdrol opeist. Ga je voor de klassieke vleesfondue of opteer je voor de kaasvariant? Beiden zullen je graag adviseren want bij fondue zijn er drie formules mogelijk (steeds rond de € 35). Noteer ook het Keuzemenu (€ 52 – met wijnen € 76) in drie gangen en een Visfestivalmenu (€ 63 – met aangepaste wijnen € 87) met kreeft als rode draad. Tijdens het seizoen staan fantastische Zeeuwse mosselen op het menu met 15 verschillende varianten. A la carte zijn er Belgische klassiekers als waterzooi van vis, konijn met Bourgogne des Flandres-bier en hemels stoofvlees met Piedboeufbier zoals oma dat maakte, gegrilde gamba’s met verse tartaar, rib-eye enz. Bij de digestieven staan diverse gins, whisky’s en zeldzame toppertjes. In een romantisch decor met overal kaarsjes (check de nieuwe kristallen luchters) zijn dit momenten om te koesteren. Zelfs de genaamde Stromae kwam er langs om een tafeltje uit te zoeken…

Deel met uw vrienden:

www.pietjepek.com

 

Alle dagen open van 11.30 tot 14.30 uur & van 17.30 tot 21.30 uur • zaterdag doorlopend open van 11.30 tot 22.00 uur • parking Biekorf op 50 meter

  • Sint-Jakobsstraat 13, 8000 Brugge, België
  • 050 – 34.78.74

Contacteer Pietje Pek

Contacteer