Look-Out

Pietje Pek

Brugge

Vurig stekje

Herfst, winter, lente of zomer (airco aanwezig): altijd is er een geschikt moment om te gaan fonduen. Met z’n tweetjes, met vrienden, met de familie… In het nostalgische interieur van Pietje Pek – op 50 meter van de Brugse Markt – smaakt dat als nergens anders. Gastvrouw Heidi zal je graag adviseren, want er zijn drie formules mogelijk (al vanaf € 27) en in het najaar is er zelfs een wildfondue met fazant, everzwijn enz.

Tijdens het seizoen staan super lekkere mosselen op de kaart. Bij Pietje Pek zelfs op 15 verschillende wijzen. A la carte zijn er klassiekers als waterzooi van vis, konijn met Bourgogne des Flandres – hemels stoofvlees zoals oma die maakte met Piedboeuf – gegrilde gamba’s met verse tartaar, rib-eye enz. Op de wijnkaart vooral Franse referenties en een mooie selectie die ook per glas komt. Bij de digestieven: verschillende gins, whisky’s en zeldzame toppertjes.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 11.30 tot 14.30 uur & van 17.30 tot 21.30 uur • vrijdag en zaterdagavond open tot 22.00 uur • parking Biekorf op 50 meter

  • Sint-Jakobsstraat 13, 8000 Brugge, België
  • 050 – 34.78.74

Contacteer Pietje Pek

Contacteer