Look-Out

Crommenwal

Tielt

Paling en Limousin als specialiteiten

Perfect gedekte tafels, verzorgde details, sfeervolle kleuren en de sympathieke ontvangst en bediening van gastvrouw Els. Nog meer smaak komt uit de keuken van Chef Xavier. Die laat niets aan het toeval over wat betre­ft kwaliteit. Dagverse producten uit de eigen streek en de wisselende seizoenen vormen steeds zijn inspiratiebronnen. Crommenwal is een place to be voor zowel een romantisch diner, een zakelijke lunch als een etentje onder vrienden. Vraag je om specialiteiten, dan zetten we graag het Limousinvlees, diep van smaak en heel mals, bovenaan. Het komt als côte à l’os of filet pur perfect gebakken en gekruid op tafel. Palingliefhebbers schuiven heel graag aan om hun favoriete gerecht (gebakken, in ’t groen of in roomsaus) te proeven. Immer populair zijn het Maandmenu (€ 57 – € 70 met passende wijnen) en ’s middags de tweegangenlunch met koffie (€ 19). Achteraan zorgt een romantische stadstuin voor een zomers, blij gevoel.

Deel met uw vrienden:

www.crommenwal.be

open van 11.30 tot 13.30 uur & van 19.00 tot 21.00 uur • zondag open vanaf 12.00 uur • gesloten op maandag en zaterdagmiddag • reserveren aanbevolen • achteraan mooi tuinterras

  • Krommewalstraat 38, 8700 Tielt, België
  • 051 – 40.41.72

Contacteer Crommenwal

Contacteer