Look-Out

Crommenwal

Tielt

10 jaar!

Het populaire restaurant Crommenwal bestaat 10 jaar en blijft fijnproevers lokken. In zijn keuken serveert chef Xavier eigentijdse en verrassende varianten van Belgische en wereldwijde klassiekers. Doorgaans vormen de geweldige producten uit de eigen streek en de wisselende seizoenen zijn inspiratiebronnen.

Het aperitiefsalonnetje centraal in het restaurant, de mooi gedekte tafels, de gastvrije service van gastvrouw en echtgenote Els en de sfeervolle kleuren: hier is het altijd goed toeven. Populair is het Limousinvlees, diep van smaak en heel mals, dat als côte à l’os of filet pur perfect gebakken op tafel komt.

Palingliefhebbers schuiven heel graag aan om van hun favoriete gerecht (gebakken, in ’t groen of in roomsaus) te genieten. Voor de echte fijnproevers is er een Maandmenu (€ 52 – € 65 met passende wijnen) en ’s middags een lunch (€ 16). Achteraan zorgt een romantische stadstuin voor nog meer levensvreugde.

Deel met uw vrienden:

open van 11.30 tot 14.00 uur & van 19.00 tot 22.00 uur • zondag open vanaf 12.00 uur • gesloten op maandag en zaterdagmiddag • achteraan mooi tuinterras

  • Krommewalstraat 38, 8700 Tielt, België
  • 051 – 40.41.72

Contacteer Crommenwal

Contacteer