Look-Out

Crommenwal

Tielt

Geweldige streekproducten

Crommenwal blijft op elke fijnproever een grote aantrekkingskracht uitoefenen. In zijn keuken serveert chef Xavier eigentijdse en verrassende varianten van onze Belgische en wereldwijde klassiekers. De inspiratiebronnen zijn de geweldige producten uit de eigen streek en de wisselende seizoenen.

Het aperitiefsalonnetje centraal in het restaurant, de perfect gedekte en stijlvolle tafels, de vele verzorgde details, de gastvrije service van echtgenote Els en de sfeervolle kleuren: waarlijk, hier is het altijd goed toeven.

Populair is het Limousinvlees, diep van smaak en heel mals, dat als côte à l’os of filet pur perfect gebakken uit de pan komt. Ook palingliefhebbers schuiven graag aan om hun favoriete gerecht (gebakken, in ’t groen of in roomsaus) te proeven. Voor de echte fijnproevers is er een Maandmenu (€ 52 – € 65 met passende wijnen) en ’s middags een lunch (€ 15).

Achteraan zorgt een romantische stadstuin voor nog meer levensvreugde. Zondermeer een aanrader…

Deel met uw vrienden:

open van 11.30 tot 14.00 uur & van 19.00 tot 22.00 uur • zondag open vanaf 12.00 uur • gesloten op maandag en zaterdagmiddag

groepen tot 40 personen welkom • achteraan mooi tuinterras

  • Krommewalstraat 38, 8700 Tielt, België
  • 051 – 40.41.72

Contacteer Crommenwal

Contacteer