Look-Out

‘t Ponton

Nieuwpoort

Zo smaakt onze kust

Op een steenworp afstand van de vismijn van Nieuwpoort weet ’t Ponton elke levensgenieter te charmeren. Dit restaurant valt op door de moderne gevel tussen de omliggende klassieke huizen. Binnen krijgt dat trendy uitzicht een mooi verlengstuk en ook de keuken is spannend, verfijnd en toegankelijk. Puurheid: zo luidt het credo van ‘t Ponton.

De vaste kaart blijft bewust beperkt. De nadruk ligt op versheid en een dagelijks marktaanbod. De vismijn zowel als de producenten hebben immers elke dag iets speciaal te bieden. Smakelijke uitbreidingen vind je in het versmarktmenu en het gevarieerde dagmenu. Achteraan het restaurant bevindt zich een romantische binnentuin waar je, beschut tegen de wind, van uitstekende vis- en vleesgerechten, een prima service en eerlijke prijzen kunt genieten.

Op 5 minuten wandelen van het restaurant kan men die tafelgenoegens verlengen met een verblijf in een van de drie ruime en luxueus ingerichte kamers met aparte badkamer. Boven het restaurant in de Havenstraat zijn sinds kort vijf extra kamers voor een heerlijk verblijf ingericht. Ook hier is alle comfort voorzien. ’s Morgens staat een heerlijk ontbijtbuffet klaar zodat je volop kunt genieten van een verblijf aan onze kust.

Deel met uw vrienden:

keuken open van 12.00 uur tot 14.30 uur & van 18.00 uur tot 21.00 uur – gesloten op maandag en dinsdag

groepen groter dan 8 personen enkel met vooraf  besproken menu • gratis parking vlakbij

  • Havenstraat 1, 8620 Nieuwpoort, België
  • 058 – 62.68.72

Contacteer ‘t Ponton

Contacteer