Look-Out

’t Fijn Genoegen

Scherpenheuvel

Interieur in nieuw trendy jasje

Er is de voorbije weken heel hard gewerkt in ‘t Fijn Genoegen op het gezellige Albertusplein in Scherpenheuvel. Intussen bestaat het restaurant vier jaar en zaakvoerders Anja en Peter doen er samen met de zoons Jeffrey en Jaimey alles aan om hun gasten nog meer in de spreekwoordelijke watten te leggen. Een duidelijk voorbeeld daarvan is de volledige make-over die het interieur gekregen heeft. Zonder de landelijke charme van het oud herenhuis te verloochenen, oogt alles nu meer trendy en tijdloos. Ook de keuken kreeg een modernere toets. “Meegaan met onze tijd”, verduidelijken Anja en Peter.

In de keuken is men steeds op zoek naar nieuwe creaties met veel respect voor de ingrediënten. Er wordt bewust gekozen voor een beperkte, maar geregeld wisselende kaart die mee danst op het ritme met de seizoenen. Asperges, mosselen, wild in het seizoen of zelfs kippenragout in een jasje van bladerdeeg: steeds maakt men er een topklassieker van. In deze vernieuwde biotoop met een eigen identiteit komen vaste gasten dan ook heel graag terug.

Deel met uw vrienden:

Maandag en dinsdag gesloten • woensdag, donderdag, vrijdag en zondag is de keuken doorlopend open vanaf 11.30 uur tot 19.30 uur • zaterdag doorlopend open vanaf 11.30 uur tot 20.30 uur • recepties, verjaardagen, huwelijken en meetings tot 40 personen kunnen steeds gereserveerd worden

  • Albertusplein 18, 3270 Scherpenheuvel-Zichem, België
  • 013 – 77.68.80