Look-Out

Bistro tribunal “Chez Yf”

Leuven

Hier wil je graag verschijnen

Bistro Tribunal, recht tegenover de Leuvense rechtbank, is al bijna tien jaar een begrip in de studentenstad en ver daarbuiten. Het driespan Yf (gastheer), Ludo (chef aan de stoof) en Jens (‘vlees­sommelier’) staat er borg voor dat je op een ongedwongen en smakelijke manier kunt genieten van lekkere gerechten, een goed glas wijn en een toffe sfeer. Achter de stoof worden de beste producten gebruikt en dat resulteert in een heerlijke productkeuken geënt op pure smaken.

Op de kaart herkenbare, Frans-Belgische klassiekers met de nadruk op vlees, al zijn ook visliefhebbers in Bistro Tribunal aan het feest met oesters, kreeft en schaaldieren uit eigen homarium. Voor een snelle driegangenlunch (€ 34), à la carte-gerechten of een romantisch diner reserveer je dan ook graag een tafeltje. De wijnkaart (met zo’n 80-tal referenties) maakt graag een ontdekkingstocht langs Franse, Italiaanse en Spaanse wijngaarden. De huiswijnen zijn ook steeds per glas/karaf te verkrijgen.

Deel met uw vrienden:

gesloten op zaterdag en zondag gans de dag en maandagmiddag • open op maandagavond van 18.00 tot 21.00 • op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open van 12.00 tot 21.00 uur • terras vooraan

  • Vaartstraat 9, 3000 Leuven, België
  • 016 – 89.66.55

Contacteer Bistro tribunal “Chez Yf”

Contacteer