Look-Out

Stef

Tremelo

Simply Taste Enjoyable Food

Gastronomisch restaurant STEF is moeilijk in een vakje onder te brengen. De inrichting, de uitstraling, de menu’s, de gerechten van de kaart, de wijnen… het hele concept is iets bijzonder. Voor Stef en Sigrid komt het er in de eerste plaats op aan, dat hun gasten echt genieten. Vijf jaar al hanteren ze dit credo van de toegankelijke gastronomie. De seizoenen en het dagelijks marktaanbod spelen in de keuken van Stef een prominente rol. Zijn kookstijl: verfijnd en creatief. De Frans-Belgische gerechten bestaan uit topproducten afgewisseld met oosterse en mediterrane invloeden.

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag is er een ‘creativiteit in tweevoud’-menu en elke avond en zondagmiddag kun je aanschuiven voor een ‘creativiteit in drievoud’- of een ‘creativiteit in viervoud’-menu. Iets minder tijd? Dan kun je ook à la carte kiezen. Om de twee maanden wisselt de kaart volledig. Zelfs het aanbod bijzondere wijnen (bijna alle ook per glas te verkrijgen), cocktails en bieren verandert regelmatig. En STEF heeft nog meer in de aanbieding. In de zomer geniet je van dit alles op het terras en op vrijdag- en zaterdagavond kan je terecht voor een drankje en huisgemaakte tapas aan de bartafels.

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 13.30 uur & van 18.00 tot 20.30 uur – vrijdag en zaterdag drinks tot 23.00 uur – gesloten op dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag

  • Schrieksebaan 20, 3120 Tremelo, België
  • 016 – 90.86.58

Contacteer Stef

Contacteer