Look-Out

Stef

Tremelo

Simply Taste Enjoyable Food

Tafelen in gastronomisch restaurant STEF is nog steeds iets bijzonder. De inrichting, de menu’s, de gerechten van de kaart, de wijnen… kortom, het totaalplaatje klopt volledig. Voor Stef en Sigrid komt het er in de eerste plaats op aan, dat hun gasten van elk moment genieten. Zes jaar al hanteren ze dit credo van pure gastronomie. Stef werkt in zijn keuken met de beste streek- en seizoenproducten, waarbij puurheid en herkomst belangrijk zijn. Het levert verfijnde en creatieve Frans-Belgische gerechten op, met af en toe oosterse en mediterrane invloeden.

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag is er een ‘creativiteit in tweevoud’-lunch en elke avond en zondagmiddag kun je aanschuiven voor een ‘creativiteit in drie-, vier- of vijfvoud’-menu.
Om de zowat zes weken wisselt de kaart volledig. Nog zo’n passie bij STEF is wijn. Deze wondere wereld resulteert in een boeiende wijnkaart met veel verrassende en bijzondere selecties (bijna alle ook per glas te verkrijgen), verschillende cocktails en bieren. In de zomer kun je uitgebreid genieten op het sfeervolle terras.

Deel met uw vrienden:

Open van 12u-13u30 & 18u-20u30 – Vrij & zat drinks tot 23u – Gesloten op di, woe & zaterdagmiddag

  • Schrieksebaan 20, 3120 Tremelo, België
  • 016 – 90.86.58

Contacteer Stef

Contacteer