Oltra
Outer
Om meteen de moeilijke vragen voor te zijn: Oltra komt van de Latijnse naam die verwijst naar de eerste naam van Outer (Ninove). Hier is het dat de gedreven chef-kok Jonathan De Geyseleer einde vorig jaar op zij n 33ste zij n eigen restaurant opende. Hij had op dat moment al flink wat ervaring na een opleiding in hotelschool Stella Matutina in Michelbeke en stages bij o.a. Kelderman in Aalst, het Spaans Dak in Oud-Heverlee, Pand 19, Just M en als patissier bi t Overhamme. En die desserts zijn al een reden op zich om een tafeltje te reserveren bij Oltra. De gerechten die op tafel komen, zijn origineel, speels en frivool. De producten zijn vaak lokaal en knipogen volop naar de seizoenen en het marktaanbod. Meesterlijk hoe Jonathan de smaken simpel, vol enthousiasme en toewijding blijft verweven. Steeds gaat hij op zoek naar de absolute perfectie, waardoor hij bij de allerbeste leveranciers terechtkomt. Aan tafel zal gastheer Iwert Van Cauter je graag wegwijs maken in het menu-aanbod. Een lunch is er voor € 48 (drie gangen) of € 66 (vier gangen) en ‘s avonds een viergangenmenu (€ 77) of vijfgangenvariant (€ 89). En jawel, op de wijnkaart mag je ook altijd verrassende ontdekkingen verwachten.
Gesloten op maandag, dinsdagmiddag, zaterdagmiddag en zondag • op zondag open voor feesten en meetings vanaf 16–32 personen • romantisch terras op het zuiden • eigen parking • mooi take away-aanbod tijdens de feestdagen
- Bovenhoekstraat 10, Outer 9406 Ninove, België
- 0472 – 906.727
- info@oltra.be