Look-Out

De Victorie

Linden

topgastronomie in een fantastisch wijndomein

Lunchen, dineren of een feest op maat in De Victorie is meer dan alleen gastronomie. Het is een belevenis pur sang in de exclusieve omgeving van de voormalige kasteelhoeve en de bijhorende wijngaard. Wie op zoek is naar een unieke ervaring, moet zeker eens een plekje reserveren in toprestaurant De Victorie. Met het indrukwekkende wijndomein ‘Wijnkasteel Vandeurzen’ op de achtergrond wordt de toon meteen gezet. Het restaurant zelf is gevestigd in de 18de-eeuwse kasteelhoeve met open transparante keuken in een modern jasje. De locatie ademt daardoor een zekere grandeur en rust uit die nergens anders in het Leuvense terug te vinden is.

Klassiek met oosterse tinten

De menukaart is telkens weer een interessante ontdekking met een smaakvolle selectie van fijne en pure ingrediënten. De creativiteit van de chef Sebastien Kister met seizoensgebonden producten maakt voor de klanten telkens een unieke en vernieuwende beleving. Het culinaire avontuur in De Victorie is trouwens niet compleet zonder de exclusieve wijnkaart die onder andere opgebouwd is rond pareltjes van het naastgelegen eigen wijndomein. Lokaler kan haast niet. Toppers zijn naast de traditionele druiven Chardonnay en Pinot Noir onder meer twee Spaanse druiven: de Albarino, waarmee de familie Vandeurzen op verschillende concours goud won. Met kers op de taart bekroning door Gault Millau wijngids 2023 een gouden award voor chardonnay carat 2020 als één van de 7 witte Belgische toppers.

Feesten, vergaderingen, productvoorstellingen tot 120 deelnemers… worden op maat uitgewerkt en tot in detail verzorgd. Alle nodige moderne infrastructuur is voorzien in de hedendaagse feestzaal. De tiende schuur wordt voor elk event persoonlijk ingericht naar smaak van de klant. Voor welke gelegenheid dan ook, De Victorie verovert je elke keer weer.

Deel met uw vrienden:

restaurant open van woensdag t.e.m. zaterdag van 18.30 tot 21.30 uur • op donderdag en vrijdag ook lunch van 12.00 tot 14.00 uur •

zondag, maandag en dinsdag gesloten • ruime parking

www.de-victorie.be

Contacteer De Victorie

Contacteer