Look-Out

De Victorie

Linden

Kasteelhoeve als heerlijk decor

Rij je door Linden naar De Victorie voor een gastronomische beleving, dan passeer je de duizenden druivenranken van de familie Vandeurzen. Op dit uitgestrekte wijndomein van zowat 11 ha wordt een aantal unieke Spaanse druiven geteeld tot bekroonde wijnen op internationale concours. Dit op zich is al een uitstap waard. En dan hebben we het nog niet gehad over de veelzijdigheid van de 18de-eeuwse kasteelhoeve als locatie.

Hier worden fijnproevers verrast met de heerlijkste en pure gerechten. Eigentijdse invullingen uit de klassieke Franse keuken, frisse gerechten met een zuiderse touch of moderne pareltjes uit de Oosterse keuken, bij de Victorie ontdek je ze allemaal. Sinds 2020 is het de Franse topkok Sébastien Kister, geboren in Thann, die voor al dat geniale in je bord zorgt. De pittoreske Elzas en de lokale specialiteiten vormen de inspiratiebronnen voor de wisselende kaart van De Victorie. Het Menu De Victorie met zijn 4, 5 of 6 culinaire gangen steelt daarbij ieders gastronomische hart: gezonde, verse producten zijn het, met respect voor pure smaken klaargemaakt.

Een wijndomein met een mooie wijngaard als decor voor een vergadering, een bedrijfsfeest of meeting tot 120 mensen? In de neoclassicistische kasteelhoeve is alvast alles aanwezig: van projector tot moderne audio, van gepersonaliseerde faciliteiten tot een ruime parking en heel veel lekkers.

De Victorie is uiteraard ook een absolute winner voor vip-events, trouwpartijen, productvoorstellingen en andere belevenissen. Breng eens een bezoek aan het productiecentrum, duik de wijngaarden in, degusteer met volle teugen en laat je vervolgens culinair verwennen. Hemels….

Deel met uw vrienden:

restaurant open van woensdag tot en met zaterdag van 18.30 tot 21.30 uur • op donderdag en vrijdag ook lunch van 12.00 tot 14.00 uur • zondag, maandag en dinsdag gesloten • ruime parking

  • Kerkdreef 1, 3210 Linden
  • +32 016 – 88.82.86
  • +32 497 – 518.205

Contacteer De Victorie

Contacteer