Look-Out

Bon Appétit

Haacht

Bistro, lounge én lekker

Niets dan lof krijgt Bistro Bon Appétit de jongste jaren toegezwaaid. Het team van Kris en Caroline staat dan ook de hele dag door klaar voor hun gasten. Eén rode draad: alles wordt à la minute klaargemaakt in eigen huis met de vier seizoenen als voornaamste inspiratiebron.

Start hier je dag met één van de verschillende ontbijten, geniet ’s middags en ’s avonds van de specialiteiten uit grootmoeders keuken en van het heerlijk verse vlees uit de aanpalende beenhouwerij.

De nieuwe menukaart vermeldt op dinsdag stoemp met worst en op donderdag steak met frietjes en saus naar keuze tegen een democratische prijs. Om de drie weken werkt de keuken met nieuwe seizoen-suggesties. Volg je een speciaal dieet, heb je een voedselallergie of eet je liever vegetarisch? Bon Appétit houdt er met haar pure keuken graag rekening mee.

Bestel in de gezellige lounge een lekkere cocktail of mocktail, een aperitief of een Belgische gin. Vraag dan ook eens naar de bruschetta, het kaas- of patébordje of naar het plankje ‘bon appétit’. Voor de kids zijn er steeds die leuke liquid monsters zodat zij van hun eigen (alcoholvrij) cocktailtje kunnen genieten.

Op regelmatige basis kun je ook op zondagen of feestdagen ontbijten. Na reservatie. Houd dus zeker de Facebookpagina in het oog.

Deel met uw vrienden:

open op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 21.00 uur • vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur • gesloten op zondag, maandag en feestdagen • de keuken stopt één uur voor sluitingstijd

groepen tot 50 personen welkom

  • Stationsstraat 88, 3150 Haacht
  • 016 – 88.50.60

Reserveer online

Reserveer