Look-Out

Bon Appétit Bistro

Haacht

Niets dan lof krijgt Bistro Bon Appétit de jongste jaren toegezwaaid. Het team van Kris en Caroline staat dan ook de hele dag door klaar voor de gasten. Eén rode draad: alles wordt à la minute klaargemaakt in eigen huis met de vier seizoenen als voornaamste inspiratiebron.

Start hier je dag met één van de verschillende ontbijten, geniet ’s middags en ’s avonds van de specialiteiten uit grootmoeders keuken en van het heerlijk verse vlees uit de aanpalende beenhouwerij. De nieuwe menukaart vermeldt op dinsdag stoemp met worst en op donderdag steak met frietjes en saus naar keuze tegen een democratische prijs. Om de drie weken werkt de keuken met nieuwe seizoensuggesties. Volg je een speciaal dieet, heb je een voedselallergie of eet je liever vegetarisch? Bon Appétit houdt er met haar pure keuken graag rekening mee.

Bestel in de gezellige lounge een lekkere cocktail of mocktail, een aperitief of een Belgische gin. Vraag dan ook eens naar de bruschetta, het kaas- of patébordje of naar het plankje ‘bon appétit’. Voor de kids zijn er steeds die leuke liquid monsters zodat zij van hun eigen (alcoholvrij) cocktailtje kunnen genieten.

Houd voor evenementen zeker de Facebookpagina in het oog.

Deel met uw vrienden:

bistro open op woensdag en donderdag van 09.00 tot 21.00 uur • vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur • zondag van 09.00 tot 17.00 uur • gesloten op maandag en
dinsdag

de keuken stopt één uur voor sluitingstijd • groepen tot 50 personen welkom

  • Stationsstraat 88, 3150 Haacht
  • 016 – 88.50.60

Contacteer Bon Appétit Bistro

Contacteer