Look-Out

Bon Appétit

Haacht

Versmarkt, bistro, webshop én afhaalautomaat

Een eigentijdse versmarkt waar je zowat alles kunt vinden dat lekker, gezond en dagvers is, professioneel en in eigen atelier bereid, à la minute, met respect voor zowel de producten als de seizoenen, gepresenteerd en geserveerd met veel passie… Bon Appétit weet perfect hoe je de mensen blij moet maken. Er is die moderne winkel met zijn uitgebreid aanbod brood en banket, vers vlees en charcuterie, belegde broodjes, verrassende ontbijten geschenkmanden… Er is die bistro, waar je around the clock terecht kunt: van het ontbijt tot het diner, en voor al die heerlijke tusseninnetjes die de totaalbeleving alleen maar beter maken. De ontbijtformules zijn hier top, maar ook de lunch- en dinermenu’s beloven alle goeds. En ’s zomers, dan nodigt het terras uit om nog eens extra te komen genieten van alles wat Bon Appétit te bieden hee‑. Kwaliteit, eersteklas producten van vertrouwde leveranciers en een gemotiveerd team zorgen er voor, dat iedereen tevreden vertrekt. En altijd terugkeert. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Ontdek dan maar eens de webshop: de Grab & Go-versie verzekert je van een snelle service de dag zelf, in de uitgebreidere versie bestel je een dag vooraf. Nieuw is de handige aaalautomaat aan de buitenzijde van de winkel. Niet te missen en alweer een prima klantvriendelijke oplossing.

Deel met uw vrienden:

open op woensdag en donderdag van 09.00 tot 21.00 uur • op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur • op zondagen en feestdagen van 09.00 tot 15.00 uur • gesloten op maandag en dinsdag • de keuken stopt één uur voor sluitingstijd • groepen tot 50 personen welkom

www.bon-appetit.be

Contacteer Bon Appétit

Contacteer