Look-Out

Oud Gemeentehuis

Weert

Cafe – Taverne – Feestzaal – Traiteur

Axel Van Steenbergen en zijn vriendin Sylvia Spiessens runnen al sinds 2015 taverne Oud Gemeentehuis in Weert. De ouders van Axel, mama Kri en papa Marc, draaien achter de schermen mee. Oud Gemeentehuis is in de eerste plaats een vleesrestaurant. Axel: “We streven er naar, onze klanten om het half jaar kennis te laten maken met een nieuwe kaart en ook met een stukje vlees uit het buitenland dat nog niet zo populair is. Zo stond er de laatste jaren o.a. vlees uit Brazilië, Japan, Oostenrijk en Australië op het menu. Maar natuurlijk hebben we ook veel aandacht voor ons eigen Belgisch vlees.” Axel werkt samen met Sylvia, broer, schoonzus en zijn ouders mee aan het horecaconcept Horecatoppers, dat rond de magische horecabeleving draait.

De menukaart is op zich al een attractie en past perfect in het plaatje van ‘oud gemeentehuis’. Wat dacht je van rubrieken als ‘startdebat’, ‘coalitie met brood’, ‘groen beleid’, ‘op de rooster gelegd’, ‘slotdebat’, ‘wafelijzerpolitiek’ en ‘kinderbijslag’? Het keukenteam kiest steeds voor evenwichtige bereidingen, gebaseerd op het beste wat de seizoenen te bieden hebben en ’s middags kan men ook genieten van een voordelige 3-gangen lunch aan Û 18,50. Oud Gemeentehuis is daarnaast ook een taverne waar je de hele dag door gezellig iets kunt komen drinken en die uitstekend gelegen is vlakbij de fietsroutes langs de Schelde. Voor de vroege vogels is er een smakelijk ontbijt voorzien.

Deel met uw vrienden:

keuken open van maandag tot zaterdag van 10.00 tot 21.30 uur • op zondag open vanaf 9.00 uur • dinsdag gesloten • ontbijt steeds mogelijk tot 11.00 uur • gratis parkeren • groepen tot 120 personen welkom

  • Appeldijkstraat 2, Weert 2880 Bornem, België
  • 03 – 296.91.97

Contacteer Oud Gemeentehuis

Contacteer