Look-Out

Bistro Jerome

Nevele

Mooie en gezellige bistro

Jeroen Messiaen en Ming van Bistro Jerome zijn uw joviale gastheer- en gastvrouw in het mooie, authentieke pand naast het gemeentehuis van Nevele. Aan culinaire ervaring ontbreekt het ze niet, want beiden zijn oud-leerlingen van Hotelschool Ter Groene Poorte.
Dat zetten ze nu al anderhalf jaar in de praktijk om met eigentijdse en verrassende varianten van Frans-Belgische en wereldkeukenklassiekers. Hun inspiratiebronnen blijven daarbij de vele streekproducten en de wisselende seizoenen.

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag is er een lunch (€ 21). Populair is het wekelijks wisselende Suggestiemenu (€ 45 – drie gangen). A la carte rekenen we vooral de paling in ‘t groen, de diverse mosselbereidingen, het vispannetje, de côte à l’os en de rib-eye tot de favorieten. Van uit de Green Egg komt alles krokant, sappig en puur op tafel. De frietjes zijn met de hand geschild en gesneden, de mayonaise en de koekjes bij de koffie zijn in huis gemaakt… Laat het u vooral smaken.

’s Namiddags wordt de bistrokaart boven gehaald met verrukkelijk ijs, vers gebak, wafels en pannenkoeken. Er is een leuk voorterras, maar zomers tafelen op het tuinterras achteraan voelt helemaal goed aan. Bistro Jerome zal je steeds weten te verrassen…

Deel met uw vrienden:

doorlopend open op maandag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 21.30 uur •

dinsdag en woensdag gesloten • gratis parking voor de deur • afhalen mogelijk

  • Cyriel Buyssestraat 13, Nevele 9850 Nevele, België
  • 09 – 310.45.77

Contacteer Bistro Jerome

Contacteer