Look-Out

Jerome

Nevele

Tafelen naast het gemeentehuis

Na drie jaar van renoveren, openden Jeroen Messiaen en Ming hun Bistro Jerome. In dit mooie, authentieke pand naast het gemeentehuis van Nevele verwelkomen ze nu met veel passie, enthousiasme en werklust hun gasten. Ming en Jeroen zijn oud-leerlingen van Hotelschool Ter Groene Poorte.

Dat zetten ze nu in de praktijk om. Ze serveren eigentijdse en verrassende varianten van Frans-Belgische en wereldkeukenklassiekers. Hun inspiratiebronnen zijn de geweldige streekproducten en de wisselende seizoenen.

Op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag is er een lunch (€ 18). Populair is het wekelijks wisselende Suggestiemenu (€ 42 – drie gangen). A la carte zijn vooral de kortgebakken tonijn en de stoverij van varkenswangetjes erg gewild. Van uit de Green Egg komt alles krokant, sappig en puur op tafel. Mayonaise, koekjes bij de koffie, handgesneden en geschilde frietjes… ook al in huis gemaakt.

’s Namiddags wordt de bistrokaart boven gehaald met verrukkelijk ijs, vers gebak, wafels en pannenkoeken. Er is een leuk voorterras, maar zomers tafelen op het tuinterras achteraan voelt helemaal goed aan. Bistro Jerome: een nieuwkomer met visie!

Deel met uw vrienden:

doorlopend open op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.30 tot 21.30 uur • dinsdag en woensdag gesloten

 

 

gratis parking voor de deur • afhalen mogelijk

  • Cyriel Buyssestraat 13, Nevele 9850 Nevele, België
  • 09 – 310.45.77

Contacteer Jerome

Contacteer