Look-Out

Delausanne

Ijzerzijke (NL)

Als je van vlees houdt

Een biefstuk is een biefstuk. Als dàt je overtuiging is, dan heb je bij restaurant Delausanne weinig te zoeken. Ben je wél nieuwsgierig naar de enorme smaakdiversiteit die er zit tussen het vlees van verschillende runderrassen? En hoor je graag uit de mond van een gediplomeerd slager wat het verhaal is achter de biefstuk of entrecote op je bord? Haast je dan naar deze carnivorenhemel op de markt in IJzendijke, net over de grens in Nederland.

Minder vlees eten is op dit moment een onmiskenbare trend. Zelfs een gepassioneerd slager als Hans Ulijn beseft dat. Naast slager is Hans ook eigenaar en chef van restaurant Delausanne, dat hij elf jaar geleden opende. “Maar áls mensen vlees eten, dan gaan ze tegenwoordig voor absolute kwaliteit en voor een totaalbeleving. Ze willen geen middelmatig stukje vlees, maar een bijzonder product waarvan de afkomst bekend is en de smaak spectaculair. Van beesten die een goed leven hebben gehad en de tijd om echt smaakvol vlees aan te zetten.”

Restaurant Delausanne Back to basic

Sinds de opening in 2007 probeert restaurant Delausanne een eigentijdse invulling te geven aan de vele trends en veranderingen in de gastronomie. Back to basic, is daarbij het belangrijkste uitgangspunt. Gasten komen bij Delausanne om te ruiken en om te proeven, maar vooral om te genieten van een eerlijk product. Dat kan een eenvoudige lunch zijn, maar ook een uitgebreid diner op maat. Het restaurant is gevestigd in een statig, historisch pand ui 1628 op de pittoreske markt van IJzendijke. De gezellige inrichting van het restaurant met zijn intieme hoekjes, maakt Delausanne zeer geschikt voor een romantisch diner-voor-twee. Een zomers etentje op onze sfeervolle binnenplaats is een belevenis op zich: je waant je zonder moeite in de Provence!’

Deel met uw vrienden:

gesloten op maandag & dinsdag – gratis parkeren voor de deur

  • Markt 8, 4515 BA IJzendijke, Nederland
  • 0031-117.302.001

Contacteer Delausanne

Contacteer