Delausanne
Ijzendijke (NL)
Ga je er simpelweg van uit dat ‘een biefstuk een biefstuk is’ dan kun je restaurant Delausanne beter niet opzoeken. Het populaire restaurant van Hans Ulijn is immers zoveel meer. Zelf was hij een gepassioneerd slager, dus als het op de kwaliteit van vlees aan komt, hoef je de eigenaar en chef van restaurant Delausanne niets te leren. Ruim twaalf jaar lang heeft hij een eigen filosofie over tafelen: ‘Als mensen graag vlees eten, dan gaan ze tegenwoordig voor absolute kwaliteit en voor een totaalbeleving. Ze willen geen middelmatig stukje vlees, maar een bijzonder product waarvan de afkomst bekend is en de smaak spectaculair. Van beesten die een goed leven hebben gehad en de tijd om echt smaakvol vlees aan te zetten.’ ‘Back to basic’ is een belangrijkste levenswijsheid van Hans. Dat kan een eenvoudige lunch zijn, maar ook een uitgebreid diner op maat. Het restaurant is gevestigd in een statig, historisch pand uit 1628 op de pittoreske markt van IJzendijke. De gezellige inrichting van het restaurant met zijn intieme hoekjes, maakt Delausanne zeer geschikt voor een romantisch diner-voor-twee. Een zomers etentje op de sfeervolle binnenplaats is een belevenis op zich: je waant je er zonder moeite in de Provence! En met de nieuwe orangerie (waar vroeger de binnenkoer was) en een hippe loungebar is de totaalbeleving nog leuker geworden. In Delausanne mag je steeds iets heel bijzonder verwachten….
van oktober t/m april open van vrijdag t/m maandag voor groepen vanaf 10 pers ook op andere dagen open gratis parkeren voor de deur ook workshops voor bijzondere gelegenheden
- Markt 8, 4515 BA IJzendijke, Nederland
- 0031-117.302.001
- info@delausanne.nl