Look-Out

Café de Paris

Aalst

Goede keuze

Kijken van ginder boven goedkeurend over je schouder mee wanneer je hier aan tafel schuift: Dirk Martens, Louis-Paul Boon, ‘paster’ Daens, Valerius De Saedeleer… ‘Goed gekozen,’ knikken ze. ‘Ge kent er wat van.’ Dit sprankelende restaurant ligt inderdaad op één van de leukste plekjes van de Aalsterse Grote Markt. En het is er ook nog eens prettig en genoeglijk tafelen. Elke dag van de week. Het streven van een onmiskenbaar topteam.

De kaart, het keuzemenu, de suggesties… ze spreken van kwaliteit, versheid, aandacht voor de seizoenen en goede smaak. Alles blijft boeien. Weet te overtuigen. En wees gerust, de keus is groot.  Groot genoeg om te zorgen voor twee etages én een terras tevreden gasten. Vertrouwde gerechten met vis of vlees staan er genoeglijk naast pasta’s en burgers. Er is gedacht aan veggies en aan kinderen. De drankenlijst vertelt van cocktails, wijnen en bieren, van mocktails, frisdranken en g&t’s. Voor wie nog plaats heeft, is er de dessertenkaart. Naar believen afgerond met een, pourquoi pas, café de Paris.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open vanaf 11.30 uur tot 14.30 uur & van 17.30 tot 21.30 uur • gesloten op feestdagen en tijdens krokus- en herfstvakantie – perfect uitgerust met lift en aangepast toilet voor mindermobiele gasten • apart kindertoilet met verzorgingshoekje

  • Grote Markt 7, 9300 Aalst, België
  • 053 – 78.45.29

Contacteer Café de Paris

Contacteer