Look-Out

Café de Paris

Aalst

Culinaire groet uit Aalst

De Grote Markt in Aalst, da’s blikvangers alom. Het Belfort. Het Stadhuis. En Café de Paris, twee etages puur genieten met zicht op de postkaart van de stad en een gezapige Oilsterse sfeer. Shoppers, toeristen, locals, zakenmensen, vrienden van de smaak… ze vinden allemaal de weg naar deze Aalsterse ontmoetingsplaats: ’s middags een vlotte bistro, ’s avonds een volbloed restaurant, altijd met een kaart vol fijne ideeën.

Nu eens zuiders met antipasti en tapas, een pasta van la mamma of een verfijnde bouillabaisse. Dan weer uitstekend Belgisch met een steak tartaar (aan tafel bereid!), zeetong met verse frietjes of de perfecte côte à l’os. Ook het wisselende suggestiebord of het Keuzemenu (€ 39 – escargots de Bourgogne of garnaalkroketten, gebakken zalm of steak van Limousin met verse frietjes, dame blanche of Irish koffie) zijn pure verleiding.

De keuken is vers, de bediening met de glimlach, het decor en topterras – één van de mooiste plekjes van de stad – immer stralend: in Café de Paris plukken gasten dan ook uitbundig de dag, élke dag, al meer dan 30 jaar.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open vanaf 11.30 tot 14.30 uur & van 17.30 tot 21.30 uur • perfect uitgerust met lift
en aangepast toilet voor mindermobiele gasten • apart kindertoiletje met verzorgingshoek

  • Grote Markt 7, 9300 Aalst, België
  • 053 – 78.45.29

Contacteer Café de Paris

Contacteer