Look-Out

brunO

Deinze

Bravoure aan de kade

Brasserie Bruno is vlot te bereiken langs de kade van het Sint-Poppoplein in Deinze. Hier bouwden Bruno en Marleen in bijna tien jaar tijd een sterke reputatie op met een complexloze maar heerlijke brasseriekeuken.

Hun specialiteiten: wok van varkensvlees, wok met scampi’s, een rijk gevuld vispannetje, pasta van de chef en elke week verrassende seizoensuggesties. Bij mooi weer zijn het de kraakverse salades, de pasta’s en de snacks die een hoofdrol krijgen. Voor de kids is een aantal coole gerechten voorzien.

Je kunt kiezen voor een tafeltje in het sfeervolle interieur, op het tuinterras achteraan of op het extra terras vooraan, pal aan de kade. Opvallend is het levendige tooggebeuren. In de fauteuils kun je voor of na het eten zalig met een cocktail of wijntje lui achterover leunen.

Eventjes onder de middag een snelle hap met collega’s of vrienden? Altijd prettig hier. Ook ’s avonds is dit de plek om even naar af te zakken om te genieten van één van de vele streekbieren of lekkere lokale jenevers.

Deel met uw vrienden:

7 dagen op 7 open • keuken open van 11.30 tot 14.00 uur & van 17.30 tot 20.30 uur

op woensdag een beperkte kaart

  • Kalkhofstraat 4, 9800 Deinze, België
  • 09 – 386.03.43