Look-Out

‘t Vissershuis

Breskens (NL)

Fish-a-licious

Tarbot, kabeljauw, langoustines, mosselen, koningskrab, oesters of Oosterscheldekreeft: in ’t Vissershuis, een specialiteitenhuis, voel, beleef en proef je de zee. Alle bereidingen zijn dagvers en huisgemaakt. Toppers zoals Noordzeetong met tartaarsaus of de plateau de luxe met à la minute gekookte schaaldieren smaken hier net iets beter. Liever vlees? De côte à l’os, ossenhaas of wild in het najaar scoren hoog op kwaliteit en schoonheid. Niks moet in ‘t Vissershuis, waar je ook gewoon binnenloopt voor een goed glas wijn of bubbels. Van zodra de zon komt piepen, is het zalig zitten in de veranda of op het terras aan de voor- of achterzijde: dan blaast de zeebries in geen tijd al je zorgen weg.

Deel met uw vrienden:

open van woensdag tot zondag • gesloten op maandag en dinsdag • open op feestdagen • keuken doorlopend open van 12.00 tot 21.00 uur • van december tot eind februari: op woensdag en donderdag open vanaf 16.00 uur (in kerst- en krokusvakantie open vanaf 12.00 uur) • wifi • gezelschappen tot 90 personen • ideale locatie voor bruiloften, rouwmaaltijden, familiefeesten…

  • Scheldekade 25, 4511 AW Breskens, Nederland
  • 0031 – 117.382.070

Contacteer ‘t Vissershuis

Contacteer