Look-Out

Napoleon

Hulst, NL

Restaurant Napoleon in Hulst is een ‘blijver’. Gelukkig maar, want voor echte bourgondiërs is dit het walhalla van lekker en gezellig tafelen. Chef en gastheer Antoine Bergman staat, als derde generatie, nog altijd met evenveel passie trouw aan het fornuis. Een flink parcours dat extra glans geeft aan zijn restaurant. Zijn onbetwistbare metier proef je gewoon in alles. Hét gezicht in de zaal is ook al veel jaren maître Harry die je van bij de ontvangst tot aan het kiezen van de gerechten, menu’s en wijnen op een perfecte manier adviseert. Door een enthousiast en trouw keuken en zaalteam wordt een rijk opgebouwde menukaart met veel diepgang voorgesteld. Opvallend zijn de vele lokale ingrediënten en leveranciers die uit de spreekwoordelijke achtertuin komen. Het recept van zijn Zeeuwse waterzooi van vis blijft in Napoleon een authentiek en goed bewaard familiegeheim. Voor dit gerecht alleen al wil je een tafeltje reserveren. Populair zijn eveneens een ‘Napoleonmenu’ (€ 59,50 – keuze uit drie voor- en hoofdgerechten en dessert) en een Menu van de Chef (€ 82,50). Voor de liefhebbers strekt het Kreeftenmenu in vier gangen zeker tot aanbeveling. Ook à la carte ligt er een breed scala vis- en vleesspecialiteiten open. Stuk voor stuk betaalbare prijzen zonder aan de essentie van de kwaliteit en smaak te raken.

elke dag open van 11.30 tot 21.00 uur • gesloten op dinsdag en woensdag • mooi en gezellig (verwarmd) terras • ruime parking vlak in de buurt • groepen tot 50 personen welkom • op zondag zijn in Hulst alle winkels open vanaf 12.00 uur