Look-Out

Napoleon

Hulst, NL

Zeeland boven

Hoe zalig Zeeland smaakt? Rij de expresweg af in Stekene, steek twee minuten later de grens over en je proeft het in Napoleon, een keizerlijk plekje aan de rand van het historisch centrum van Hulst.

Chef Antoine Bergman, een echte Zeeuw met oog voor de seizoenen en een hart voor zijn streek, werkt er het liefst met mosselen, Oosterscheldekreeft en paling uit het Veerse Meer. Met zeekraal, lamsoor en zeebaars uit de Oosterschelde. Of met vlees uit de Kieldrechtse polders en wild uit de eigen regio.

Een absolute aanrader is het ‘Menu van de Chef’ (€ 53,50 – vier gangen): je raadt het al, een ode aan de eigen regio. Ook populair is het ‘Napoleon­menu’ (€ 42,50 – keuze uit drie voor- en hoofdgerechten en dessert). Liever à la carte? Alleen al die verrukkelijke Zeeuwse waterzooi van vis, een oud en goed bewaard familierecept, verdient een bezoekje Hulst.

Deel met uw vrienden:

elke dag open van 11.30 tot 21.00 uur • gesloten op dinsdag en woensdag

overdekt en verwarmd terras • ruime parking aan de overkant van de straat – op zondag zijn in Hulst alle winkels open vanaf 12.00 uur • voor groepen tot 50 personen werkt Napoleon menu’s op maat uit

  • Stationsplein 10, 4561 GC Hulst, Nederland
  • 0031 – 114.313.791

Reserveer online

Reserveer