Look-Out

Napoleon

Hulst, NL

Paradijs voor alle zintuigen

Restaurant Napoleon, vlak bij het binnenrijden van Hulst: al decennia lang synoniem van goede smaken en ongedwongen en lekker tafelen. Chef en gastheer Antoine Bergman staat, als derde generatie, nog steeds met evenveel passie aan het fornuis. Hét gezicht is al jaren maître Harry die je van bij de ontvangst tot het kiezen van de gerechten, menu’s en wijnen op een perfecte manier adviseert.

Antoine laat zich in de keuken omringen door een enthousiast en trouw keuken- en zaalteam. Inspiratie is er genoeg: de verschillende smaken van de seizoenen, het dagelijks weerkerend marktaanbod en vooral de producten uit de eigen Zeeuwse achtertuin zijn daarbij handige hulpmiddelen.

Populair is het ‘Napoleonmenu’ (€ 45 – keuze uit drie voor- en hoofdgerechten en dessert). Voor de liefhebbers is er het Menu van de Chef (€ 64,50) in vier gangen. Niet de grote honger? Ook à la carte ligt er een breed scala vis- en vleesspecialiteiten open. Met stip staat al jaren de waterzooi met vis, een oud familierecept dat doorgegeven werd door grootouders en ouders.

Restaurant Napoleon biedt plaats aan groepen tot 50 personen en beschikt over een overdekt en verwarmd terras (ca. 40 personen) met heerlijk uitzicht. Genieten met alle zintuigen…

Deel met uw vrienden:

elke dag open van 11.30 tot 21.00 uur • gesloten op dinsdag en woensdag • ruime parking vlak in de buurt • op zondag zijn in Hulst alle winkels open vanaf 12.00 uur

  • Stationsplein 10, 4561 GC Hulst, Nederland
  • 0031 – 114.313.791

Contacteer Napoleon

Contacteer