Look-Out

De Draak

Bergen op Zoom, NL

Genieten in het teken van de nieuwe draak

Boven de entree waakt sinds mei 2019 een prachtige bronzen draak over Nederlands oudste hotel. Een kunstwerk van Bergenaar Ed Mol. Grand Hotel De Draak is klaar om de mensen ook voor de volgende 600 jaar warme gastvrijheid, modern comfort en culinair plezier te bieden.

Meer dan 6 eeuwen geschiedenis begroeten je in zowat elke ruimte van dit fraaie hotel op de Grote Markt van Bergen op Zoom. De 62 smaakvol ingerichte kamers beantwoorden aan alle verwachtingen van de eigentijdse hotelgast, maar tonen ook respect en liefde voor de boeiende historische achtergrond van het gebouw. Een unieke ervaring is dat.

Geniet in Grand Hotel De Draak van een voorname, discrete service in een prettige, laid-back sfeer. Ontdek haar vele verblijfsarrangementen, haar mogelijkheden voor (trouw)feesten, recepties, zakelijke vergaderingen… Zoek ontspanning of revitaliseer in de wellnessruimte, de spa of de fitness room.

Maak vooral kennis met de culinaire genoegens van restaurant Hemingway. Nog zo’n verrassende belevenis. Ook voor wie geen hotelgast is. Kies uit de gevarieerde menukaart – Bib Gourmand-menu inbegrepen – of laat je à la carte verleiden. Kom eens lunchen of borrelen op het grote terras terwijl het kleurrijke Bergense leven voorbij parelt. Geniet na een zalige nachtrust van dat uitgebreide, verse ontbijtbuffet in 14de-eeuwse ambiance. En neem je voor, hier zeker terug te keren.

Deel met uw vrienden:

7 dagen van de week open

6 zalen van 10 tot 80 personen met alle faciliteiten voor seminaries, meetings, cursussen en presentaties • eigen parking met camerabewaking • er is al een Bib Gourmand-arrangement (driegangendiner, overnachting in luxekamer, uitgebreid ontbijtbuffet) voor € 89,50

  • Grote Markt 30-36-38, 4611 NT Bergen op Zoom (NL)
  • 0031 – 164.252.050

Contacteer De Draak

Contacteer