Look-Out

Chef’s Table

Burcht

15 jaar ijzersterke formule

Chef’s Table aan de Antwerpse Scheldeoever verzamelt al 15 jaar zowat alles om er een onvergetelijke middag of avond van te maken: een prachtige setting met de Schelde als decor, een goede bereikbaarheid op een paar honderd meter van de Kennedytunnel, geen parkeerproblemen en een begenadigde chef-kok Dimitri die een verrassend inventieve keuken presenteert.

Dat is ook de Bib Gourmand-organisatie niet ontgaan want Chef’s Table werd al acht jaar geselecteerd bij ‘s lands beste restaurants waar het lekker en budgetvriendelijk tafelen is.

Echtgenote en gastvrouw Tanja stelt je graag de hemelse wijnkaart en het Maandmenu voor (€ 48 – drie gangen – ook verkrijgbaar in een vier- of vijfgangenversie, resp. € 65 en € 77). Gasten kiezen dan uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts.

Chef’s Table wordt geroemd om haar royale plateau fruits de mer. Als enige restaurant in het Waasland serveert ze die élke dag. Kreeft, king crab, krab, oesters, langoustines, gamba’s, wulken, kreukels, roze garnalen en mosselen worden elke morgen rechtstreeks aangevoerd vanuit Yerseke. De kruiden, fruit, groenten én bloemendecoratie komen dan weer uit de eigen Chef’s Table Garden. De oogst van de dag levert de inspiratie voor inventieve gerechten en fijne formules.

Deel met uw vrienden:

keuken open van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • gesloten op maandag, dinsdag en woensdag •
gratis parking • prachtig groot tuinterras

  • Kaaiplein 1, 2070 Burcht
  • 03 – 296.65.69
  • 0476 – 298.568

Contacteer Chef’s Table

Contacteer