Look-Out

Chef’s Table

Burcht

Boeiende smakenwereld

Staat hier elke dag op het menu: de onovertroffen plateau ‘royale’ fruits de mer. Elke dag. Super vers. Met kreeft, krab, oesters, langoustines, gamba’s, wulken, roze garnalen en mosselen rechtstreeks uit Yerseke aangevoerd. Kies als aperitief voor een Dimi Gin – een originele flower gin met ingrediënten recht uit de eigen Chef’s Table Garden – en bij de maaltijd voor een afgestemd wijntje, en je zweert dit heerlijke restaurant eeuwig trouw.
Chef Dimitri en echtgenote en gastvrouw Tanja bezorgen daar aan de Antwerpse Linker Schelde­oever hun gasten een aangename en vooral lekkere tijd. 16 jaar lang al. Met nog altijd die zelfde drang om van hun vaste kaart, hun lunchmenu’s en hun maandmenu’s elke keer weer een fijne culinaire belevenis te maken, met frisse gerechten waarin fruit, groenten en kruiden uit de eigen moestuin een belangrijke rol komen spelen. Een plaats op het zonneterras of een tafeltje binnen, waar modern en inventief mooi samengaan, zijn hier de start voor een boeiende tocht doorheen de smakenwereld van chef Dimitri. Met de machtige Schelde als decor.

Deel met uw vrienden:

keuken open van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • gesloten op maandag, dinsdag en woensdag • gratis parking • groot terras • dagelijks wisselende lunch €35 van donderdag tot zaterdagmiddag

  • Kaaiplein 1, 2070 Burcht
  • 03 – 296.65.69
  • 0476 – 298.568

Contacteer Chef’s Table

Contacteer