Look-Out

Ciro’s Antwerpen

antwerpen

Brasserie op z’n best

Een paar uren slijten bij Ciro’s vinden we nog altijd een super idee. Punt. Want deze sympathieke brasserie ís gewoon Antwerpen. Open en gastvrij voor iedereen, blijgezind, kosmopolitisch en toch zo heerlijk echt van ons, gul en bourgondisch ook.

En dan die keuken! Overtuigde zowel Michelin (Bib Gourmand) als Gault&Millau (13,5/20) met haar onweerstaanbare nostalgie en volle smaken. Geen Belgische klassieker zo geliefd, of hij verschijnt hier wel op tafel. Eerlijk, lekker, gul en om helemaal gelukkig van te worden.

Wie de Steak Ciro’s niet kent, heeft niet geleefd. Of is door de knieën gegaan voor een ander topgerecht uit die formidabele kaart. Daar hoort natuurlijk een passende fles-met-stamboom bij, een stevig glas bier en achteraf een deugddoend dessert. Met dan zo’n typische filter om af te sluiten.

Ciro’s moet je beleefd hebben. Daar gaat geen deur naast. ’t Is er niet alleen lekker, en ’t is er niet alleen aangenaam zitten. Het is mee één van je beste herinneringen aan deze stad.

Deel met uw vrienden:

open vanaf 11.00 uur • keuken doorlopend open • gesloten op maandag en zaterdagmiddag • parking Nationale Bank op 200 meter

  • Amerikalei 6, 2000 Antwerpen, België
  • 03 – 238.11.47

Contacteer Ciro’s Antwerpen

Contacteer