Look-Out

Ciro’s

antwerpen

Goed gelachen

Zelfs op een doordeweekse dag staat de telefoon roodgloeiend. De tijd lijkt geen vat te hebben op Ciro’s, een monument in Antwerpen waar ze eigenzinnig – en gelukkig maar – vasthouden aan tradities en smaken van vroeger.

Chef Claude Sondag, door Michelin bekroond met een Bib Gourmand en een mooie 13/20 Gault-Milau score, kent de burgerkeuken én zijn klassiekers door en door: zwezeriken, kalfshersenen met tartaarsaus of niertjes à l’ancienne brengen onvervalste nostalgie voor de oudere gasten en puur avontuur voor de jonge garde.

Andere toppers: de flinke zeetong, kabeljauwwangen met linzen en dijonnaisesaus, en het rode vlees. Steak Ciro’s, de klassieker van het huis, wordt nog op identiek dezelfde manier geserveerd als in 1960. Ook de desserts zijn puur snoepgoed. Kopje koffie? Die verschijnt nog in prachtige, zilveren filters op de tafels.

Een bont gezelschap van artiesten, fiere sinjoren, hipsters, bomma’s en jonge binken kleuren mee het retro-interieur waar de bediening nog ouderwets vriendelijk is. En die sfeer… Hier wordt geleefd, hier wordt genoten, hier wordt gelachen. Goéd gelachen.

Deel met uw vrienden:

open vanaf 11.00 uur • gesloten op maandag en zaterdagmiddag  

  • Amerikalei 6, 2000 Antwerpen, België
  • 03 – 238.11.47

Reserveer online

Reserveer