Look-Out

Ciro’s

antwerpen

Onversneden klassieker(s)

Jawel, er bestaan nog zekerheden: Ciro’s, bijvoorbeeld. Huis van vertrouwen sinds 1962. Monument om koesteren. Dat doen ze ook in Antwerpen. Ie-de-reen – bekend én onbekend – is fier op Ciro’s, waar de bomma plaatsneemt naast de jonge hipster, waar de zakenman in pak tafelt naast de levensgenieter in korte broek, waar eten altijd een feest is…
Chef Claude Sondag – door Michelin bekroond met een Bib Gourmand, door GaultMillau beloond met een mooie 13,5 – kookt er lekker nostalgisch. Nu eens richting Lyon met gerechten als confit de canard, gebakken hersenen of kalfsniertjes à l’ancienne. Dan weer ‘oldskool’ Belgisch. Stoofvlees-friet, door de Antwerpenaar verkozen als de beste van ’t Stad. Steak Ciro’s: al even legendarisch als het restaurant zelf. Of kabeljauwwangen met linzen en mosterdsaus, gebakken zeetong (wat een stuk vis) of vol-au vent de luxe met zwezeriken en mousselinesaus. Immer perfect gebracht ook: zo ontdek je waarom klassiekers klassiekers werden…
Ook de wijnkaart is uitstekend, met kennis van zaken en smaken samengesteld, én prijs-kwaliteit in evenwicht. Voor de grote châteaux gelden zelfs speciale (lees: prijsvriendelijke) formules. Speciaal is in Ciro’s dan ook heel gewoon…

Deel met uw vrienden:

open vanaf 11.00 uur • keuken doorlopend open • gesloten op maandag en zaterdagmiddag

parking Nationale Bank op 200 meter

  • Amerikalei 6, 2000 Antwerpen, België
  • 03 – 238.11.47

Reserveer online

Reserveer