Look-Out

Cabanelf

Edegem

Dat spreekt…

Tafelen in Cabanelf is altijd een beetje op avontuur trekken. Gastheren Luc en Dirk zijn de gidsen met dienst die telkens een smakelijk parcours uitstippelen. Met de naam van hun restaurant geven ze al een speelse knipoog naar hun vroegere La Cabane en naar het huisnummer van hun fantastische restaurant. Intussen is hun credo – ook na 22 jaar – onveranderd gebleven: ‘Laat ons gewoon ons ding doen met lekker eten en een goed glas wijn.’ En of dat aanslaat!

In Cabanelf krijgen verrassende specialiteiten, grensverleggend raffinement en respect voor de seizoenen en streekproducten telkens een ereplaats. De kaart blijft bewust beperkt maar verandert maandelijks zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt.

Nieuw is een dagelijks wisselend driegangenmenu ‘Smaak van de Dag’ op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond voor € 42. Er is ook een menu in 4 of 5 gangen vanaf € 62 en een lunch tegen € 38. Extra aandacht toch voor de wijnkaart met de vele Europees getinte appellations waarvan er verschillende per glas te bestellen zijn.

Deel met uw vrienden:

lunch (12.00 – 14.00 uur) van woensdag t.e.m. vrijdag • diner (19.00 – 21.00 uur) van dinsdag t.e.m. zaterdag • feesten buiten de gebruikelijke openingsuren steeds mogelijk (tot 30 personen)

  • Mechelsesteenweg 11, 2650 Edegem, België
  • 03 – 454.58.98