Look-Out

Versgalerij André

Kalmthout

Kwaliteit is onze leuze

Voor dat assortiment vlees – in de eigen slagerij versneden – van Versgalerij André komen ze van ver. Topkwaliteit, dat weet hier iedereen. En altijd met de glimlach aangeboden. Bestel trouwens ook maar eens geregeld één van die smakelijk bereide gerechten of verwen jezelf met een keuze uit de dagverse charcuterie. Nooit verkeerd.
Bij Versgalerij André staat klantenservice in het groot geschreven. Hard werken en vriendelijk zijn voor de mensen, zo hebben Frederik en Kristof het van vader André altijd gezien. Zo doen zij en hun team het nu ook. En dat werkt perfect. Een feestje, een gezellige barbecue… bij Versgalerij André staan ze klaar met een goed gevulde, fameus smakelijke schotel. Huisgemaakt. Niet te missen. Liever kaas? Geen probleem. Ook de kaasschotels ‘maison’ zijn hier van topkwaliteit. Een passend wijntje vind je ongetwijfeld in de wijnafdeling. De belegde broodjes, de super verse groenten en het frisse fruit van Versgalerij André maken alleen maar blije mensen. Om nog niet te spreken van die verleidelijke Manus-patisserie. Allemaal een bezoek aan de versgalerij overwaard. Geen tijd? Bestel dan toch online. Gaat snel en vlot, en je krijgt er een hoop info bovenop. Gewoon doen.

Wij leveren aan huis op dinsdag en vrijdag in Kalmthout, Essen, Kapellen, Putte/Stabroek en Wuustwezel. Bezoek regelmatig onze website en ontdek onze nieuwe webshop – bbq aan huis!

Deel met uw vrienden:

18.00 uur • zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur & van 13.30 tot 17.00 uur • zondag van 08.30 tot 12.30 uur • woensdag gesloten • wij leveren ook aan scholen, winkels, restaurants… vraag gerust inlichtingen • barbecue-arrangementen op locatie

  • Kapellensteenweg 363, Kalmthout 2920 Kalmthout, België
  • 03 – 666.53.68

Contacteer Versgalerij André

Contacteer