Look-Out

Versgalerij André

Kalmthout

Kwaliteit is onze leuze

Frederik en Kristof houden de hoogstaande normen van vader André verder in ere nu ze in 2020 de bekende versgalerij in Kalmthout definitief hebben overgenomen. Vakmanschap en teamwork vinden ze belangrijk, net zoals zin voor topkwaliteit en klantenservice.

“Ik kom graag naar André. Die heeft tenminste een mooi assortiment vlees, zelfs in de eigen slagerij versneden. Maar ik kies al even gemakkelijk iets van zijn super verse charcuterie of één van die smakelijke bereide gerechten. En d’r gebeurt bij mij geen barbecue of ik bestel er hier zo’n welvoorziene, huisgemaakte schotel voor. Succes gegarandeerd.”

“Dat is dan nog niet alles: ook voor een verzorgde kaasschotel loop ik bij André binnen. Voor groenten en fruit vers van de vroegmarkt, voor à la minute belegde broodjes… Om van die Manus-patisserie nog niet te spreken. En ik kan er hier dan ineens een uitstekende fles bij uitzoeken. Hoe goed is dat?”

“Soms heb ik tijd te kort. Dan bestel ik online bij André. Op het scherm vind ik alles, tot zelfs productinformatie en tips toe. Van service gesproken!”

Deel met uw vrienden:

Wij leveren aan huis op dinsdag en vrijdag in Kalmthout, Essen, Kapellen, Putte/Stabroek en Wuustwezel – gratis levering vanaf € 75,00 – Kijk regelmatig op onze website en ontdek onze nieuwe webshop! –

open maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08u30 tot 12u30 & van 13u30 tot 18u00 • zaterdag van 08u00 tot 13u00 & van 13u30 tot 17.00 uur• zondag van 08u30 tot 12u30 • woensdag gesloten – Wij leveren ook aan scholen, winkels, restaurants…  vraag gerust inlichtingen • barbecue-arrangementen op locatie

 

  • Kapellensteenweg 363, Kalmthout 2920 Kalmthout, België
  • 03 – 666.53.68

Contacteer Versgalerij André

Contacteer