Look-Out

Potiron

Kasterlee

Dat heet liefde

Specialiteit van het huis? Dat zijn de belevenissen, zonder twijfel. Dirk en Sophie, man en vrouw, staan in Potiron samen achter het fornuis. Met veel passie voor het vak en hun gasten. Dat zie je, dat voel je, dat proef je… In de eigen moestuin (van meer dan 2 voetbalvelden groot) groeit, naast groenten, kruiden en bloemen, ook de filosofie van het huis. Puur natuur. Puur vakmanschap. En ze laten niks aan het toeval over. Zalmen worden gerookt in eigen schouw. Patisserie en roomijs zijn homemade. En de keuken laat zich enkel omringen door leveranciers die dezelfde liefde voor ambacht delen.

Wat op je bord komt, is boeiend, prikkelend en meer dan lekker. Krachtige smaken recht uit de tuin. Gerechten met verhalen, die Dirk je graag aan tafel vertelt. A la carte springen de steaks uit Baskenland – kampioenenland als het op fantastisch vlees aankomt – in het oog. Of de zwezeriken, de zeetong of gegratineerde sint-jakobsnootjes met prei en grijze garnalen, die op uitdrukkelijk verzoek al 22 jaar op de kaart staan én die je vooral geprobeerd moet hebben. Of ga gewoon all the way met het Potiron-menu in 3, 4 of 5 kleurrijke meesterwerkjes. Het bevoorrechte publiek, dat lacht, droomt, geniet met volle teugen… Van een subliem stukje Kasterlee. Van de gezellig huiselijk sfeer, dicht bij de mensen. Van dat elegante interieur of het idyllische, afgesloten terras, waar je naast de zon ook dit fijne adresje in geen tijd in je hart laat.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.00 uur zaterdag open vanaf 18.00 uur zondag open van 12.00 tot 14.30 uur & van 17.30 tot 20.30 uur woensdag en donderdag gesloten groepen tot 65 personen mogelijk apart zaaltje voor 30 gasten feesten in overleg en volgens uw budget

  • Geelsebaan 73, 2460 Kasterlee, België
  • 014 – 85.04.25

Contacteer Potiron

Contacteer