Look-Out

Potiron

Kasterlee

De smaak van de natuur

In de 1,5 hectare grote groente- en kruidentuin van Potiron worden de pure, verse smaken geboren waarmee chef Dirk Ver Heyen en zijn vrouw Sophie Fleerackers hun gasten zo graag verwennen. En die waarderen ook al 20 jaar lang het respect voor de natuur waarmee Dirk duurzame producten van gelijkgestemde leveranciers in zijn gerechten alle eer aandoet. Maak à la carte maar eens kennis met die Baskische steaks (Txuleton, Txogitxu) van ‘goeroe’ Imanol Jaca, of met het bijzondere gedroogde Carnivale-vlees van Johan Verdijck. Proef dat malse kalfsvlees, recht van bij de vertrouwde slager gehaald. Laat je verleiden door het Potiron-menu (3, 4 of 5 gangen) of door de aanlokkelijke suggesties. Ontdek zeker de sint-jakobsnootjes, de gebakken zeetong of de kalfszwezeriken waar Potiron zo bekend om staat. Geniet van de ontspannen, huiselijke sfeer, in dat elegante interieur. In dat elegante interieur of – met nog meer zon op uw bord – op het ruime, afgesloten terras.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur • zaterdag open vanaf 18.00 uur • zondag open van 12.00 tot 15.00 uur & van 17.30 tot 21.00 uur • woensdag en donderdag gesloten

groepen tot 65 personen mogelijk • apart zaaltje voor 30 gasten • feesten in overleg en volgens uw budget • mooi, volledig afgesloten terras

 

  • Geelsebaan 73, 2460 Kasterlee, België
  • 014 – 85.04.25

Reserveer online

Reserveer