Look-Out

Potiron

Kasterlee

Eerbied voor mens en natuur

Dirk Ver Heyen heeft al bijna 20 jaar een bloeiend restaurant met een vooruitstrevende visie op eten. Dirk is van oorsprong een patissier met een grote liefde voor goede, lokale producten.

Voor een deel zijn dat de resultaten van eigen kweek uit de 1,5 ha grote Potiron-tuin, maar hij deelt ook graag in het duurzame werk van boeren en slagers met dezelfde overtuiging.

Samen met zijn echtgenote en gastvrouw Sophie Fleerackers kiest hij voor pure smaken en versheid. Zoals de txuletons (Baskische rundssteaks) van ‘goeroe’ Imanol Jaca bijvoorbeeld, het gedroogde Carnivale-vlees van Johan Verdijck, of de kamillebloesem, palmkool, boterboontjes, tientallen soorten sappige tomaten, spinazie, worteltjes, asperges, Japanse kruisbessen en meer uit de hof.

Goed voor een liefdevolle vaste kaart, suggesties en het menu in drie (€ 41,95), vier (€ 48,95) of vijf gangen (€ 59,95). Zeker te proeven zijn de kalfszwezeriken en de zeetong met malse sla, tomaten, verse frietjes en dito mayonaise.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur • zaterdag open vanaf 18.00 uur • zondag doorlopend open van 12.00 tot 21.00 uur • woensdag en donderdag gesloten

groepen tot 65 personen mogelijk • apart zaaltje voor 30 gasten • feesten naar eigen budget • mooi, volledig afgesloten terras

  • Geelsebaan 73, 2460 Kasterlee, België
  • 014 – 85.04.25

Reserveer online

Reserveer