Look-Out

Potiron

Kasterlee

Natuur(lijk) op je bord

Al verschillende jaren timmert chef-kok Dirk Ver Heyen van Potiron grensverleggend aan de weg om absolute puurheid bij producten en ingrediënten te garanderen. Intussen staat echtgenote Sophie Fleerackers al ruim twee jaar enthousiast mee in de keuken.

In hun 1,5 hectare grote groente- en kruidentuin worden de zuivere, verse smaken van Potiron geboren. En het vlees, dat wordt ter plekke gerookt. De vele trouwe gasten waarderen die aanpak al ruim 20 jaar lang. Respect voor de natuur: die slogan zal ook in de toekomst bij Potiron zo blijven.

Ontdek à la carte maar eens die Baskische steaks (txuleton, txogitxu) van ‘goeroe’ Imanol Jaca, of het bijzondere gedroogde Carnivale-vlees. Proef dat malse kalfsvlees, recht van bij de vertrouwde slager gehaald. Laat je verleiden door het Potiron-menu (3, 4 of 5 gangen) of door de aanlokkelijke seizoensuggesties.

Proef zeker de verrukkelijke sint-jakobsnootjes, de gebakken zeetong of de kalfszwezeriken waar Potiron zo bekend om staat. Voor het overige is het 100% genieten van de ontspannen, huiselijke sfeer, binnen in het elegante interieur of op het ruime, afgesloten terras. Altijd de zon op je bord…

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur • zaterdag open vanaf 18.00 uur • zondag open van 12.00 tot 15.00 uur & van 17.30 tot 21.00 uur • woensdag en donderdag gesloten • groepen tot 65 personen mogelijk • apart zaaltje voor 30 gasten • feesten in overleg en volgens uw budget

  • Geelsebaan 73, 2460 Kasterlee, België
  • 014 – 85.04.25

Contacteer Potiron

Contacteer