Look-Out

Potiron

Kasterlee

Gasten in alle rust laten genieten van een mooie culinaire beleving. Klassieke cuisine mooi laten harmoniëren met moderne toetsen. Dat is al 25 jaar de missie van Sophie Fleerackers, chef en echtgenoot Dirk Ver Heyen en hun trouwe, getalenteerde team. Dat maakte Potiron als oudste horecazaak in Kasterlee tot een waar begrip. Uiteten bij Sophie en Dirk, dat is als thuiskomen, voor jong en oud, voor wie met partner of familie komt, voor zakenmensen… Bij een tweetal dat al jaren gepassioneerd in de keuken staat. Schuif bij, overleg met ze wat je graag op je bord wilt zien verschijnen, leun dan achterover en wacht zorgeloos op de smakelijkste gebeurtenissen. Bovendien brengt Potiron kwaliteit en niveau tegen een faire prijs. Alles is seizoengebonden en telkens vind je verse producten – die lekkere tomaten! – uit de eigen 1,5 hectare grote moestuin waar chef de groenten, bloemen en kruiden haalt die zijn gerechten body geven. Zalm en paling rookt Dirk in de eigen Zwolse rookkast. Het vleesassortiment omvat Baskische Txuleton Txogitxu, Wagyu… Verder zijn er de verse zwezeriken Fine Champagne, de top zeetong of – en dat al 25 jaar lang – de gegratineerde coquilles met grijze garnalen. Uit de eigen bakkerij komt heerlijke patisserie, pompoenbroodjes en roomijs. Trots zijn ze op hun gloednieuwe terras, waar we in alle rust kunnen genieten van heerlijke gerechten en een goed glas wijn. Een pareltje te midden van het Kastelse groen.

Deel met uw vrienden:

ma-di van 12u00 tot 14u30 en van 18u00 tot 21u30 woe-don gesloten • vrij-za van 18u00 tot 22u00 zo van 12u00 tot 14u30 en van 17u30 tot 20u00 groepen tot 65 personen mogelijk • apart zaaltje voor 30 gasten • feesten in overleg en volgens uw budget

www.potiron.be

Contacteer Potiron

Contacteer