Potiron
Kasterlee
In restaurant Potiron van chef-kok Dirk en gastvrouw Sophie heeft alles z’n passievol verhaal. Er is de eigen moestuin (van meer dan 2 voetbalvelden groot) waar, naast groenten, kruiden en bloemen, ook de filosofie van het huis groeit. Zalm en paling worden gerookt in de eigen schouw. Een techniek die Dirk in het verre Zwolle ging leren. Daar kocht hij ook de ambachtelijke rookkast. Patisserie en roomijs zijn eveneens homemade. Dirk zelf heeft zoveel verhalen en anekdotes dat hij die aan tafel komt vertellen. Alles op je bord is puur, boeiend, prikkelend, meer dan lekker. Krachtige smaken zijn het, recht uit de tuin. A la carte weten de steaks en de kippen uit Baskenland – kampioenenland als het op fantastisch vlees aankomt – te verleiden met hun authentieke smaak. Bij de specialiteiten van Potiron mag je zeker ook de zwezeriken, de zeetong of gegratineerde sint-jakobsnootjes met prei en grijze garnalen noemen. Wie voor het Potiron-menu in 3, 4 of 5 gangen gaat, zal dan ook niet teleurgesteld worden. Een heerlijk adres in pompoengemeente Kasterlee.
alle dagen open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur • zaterdag open vanaf 18.00 uur • zondag open van 12.00 tot 15.00 uur & van 17.30
tot 21.00 uur • woensdag en donderdag gesloten • groepen tot 65 personen mogelijk • apart zaaltje voor 30 gasten • feesten in overleg en volgens uw budget
- Geelsebaan 73, 2460 Kasterlee, België
- 014 – 85.04.25