Look-Out

Bar d’O

Brasschaat

Happy hours

Een Bar d’O’ke doen. Altijd weer het beste uit onze lijst met goede voornemens. Zeker nu je hier van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur de ‘happy apero’ kunt beleven. En aangezien ze hier per definitie nooit voor 02.00 uur de deuren sluiten… Dat wordt weer fameus ‘liken’.

Nog meer actie? Een surprise party misschien? Een incentive voor de medewerkers? Een huwelijksfeest of een andere reden om nog eens duivels goed te vieren? Dan is The Attic op de eerste etage de uitgelezen plek daarvoor. Origineel, modern, geschikt voor 30 tot 110 gasten (staand). Bespreek het maar eens met Jonathan. Of download de feestbrochure.

Nog zo’n voltreffer: de Long Islandzaal. Geeft uit op het buitenterras – laat dat mooie weer maar komen – en is geschikt voor elk soort feestje. Graag met een bbq erbij? Dat kan. Geen probleem. Mocht je toch nog andere wensen hebben, dan vullen we die ook wel in. In De Roode Leeuw, bijvoorbeeld.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open tot ten minste 02.00 uur (daar staan we op) • van maandag tot en met vrijdag ‘happy apero’ van 16.00 tot 18.00 uur

  • Augustijnslei 1, 2930 Brasschaat, België
  • 03 – 653.48.77

Reserveer online

Reserveer