Look-Out

Bar d’O – Spirits, wines & music

Brasschaat

Drinks all around!

Staat hoog op onze geluksindex. De onbetwiste must-have-been-there van Brasschaat en verder. Dat buitenterras alleen al! Wie daar nog niet van het aperitief heeft genoten, heeft niet geleefd. Onweerstaanbaar. En wees gerust: daarna dendert het onbezorgde leven hier wel voort. Tot 02.00 uur zelfs. Er is toch altijd een cocktail die je nog niet hebt geproefd. Eén?

Feestje! Dan moeten we in The Attic zijn. Eerste etage. Geschikt voor 30 tot 110 genodigden (staand). Modern en trendy ingericht, perfect uitgerust voor party’s, vieringen… Je zou er zowaar voor trouwen. Even contact opnemen met Jonathan en je weet meteen meer.

Overigens: beneden is er nog de Long Islandzaal. Prima idee voor alweer een feest. Al of niet met een barbecue erbij. Het openluchtterras sluit handig aan bij de zaal, zodat alle mogelijkheden open blijven.

Wie na zo’n party op zondag- of maandagmorgen tussen 9 en 12 een hongerke heeft, kan dan altijd terecht bij de De Roode Leeuw. Een stevig ontbijt doet wonderen.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open tot ten minste 02.00 uur (daar staan we op)

van maandag tot en met vrijdag ‘happy apero’ van 16.00 tot 18.00 uur • alle info over de feestzalen: jonathan@bardo.club

  • Augustijnslei 1, 2930 Brasschaat, België
  • 03 – 653.48.77

Contacteer Bar d’O – Spirits, wines & music

Contacteer