Look-Out

De Roode Leeuw

Brasschaat

La vie en rouge

De dagschotels zijn in deze iconische dorpsherberg het hele jaar door goudeerlijk en lekker. Net zoals de menu’s en de vaste kaart. Met de seizoenen als smaakmakers. Je geniet binnen in een charmant rustiek decor, of buiten op het terras with a view. Maar vooral: je geniet. Meer moet dat niet zijn, quoi.

’t Is hier bovendien altijd wel ambiance. Om een hoop redenen. Bedenk een feest, reünie, ceremonie of viering en ze gaan hier wel door. Verzorgd tot en met. Dat kan in de rustige Pianobar zijn, op de eerste verdieping, waar plaats is voor zo’n 50 genodigden. Of in de Orangerie beneden, waar tussen de 30 en 40 gasten plaats vinden.

Recepties, diners, buffetten, walking dinner, koffietafels… you name it, en je krijgt beslist een passend en interessant voorstel. Download intussen de feestbrochure al maar eens. Neem dan contact op, laat weten wat je precies wenst en laat de rest aan het gemotiveerde team van De Roode Leeuw over. Mocht je intussen een beetje de ‘cafard’ hebben, lees dan hiernaast even het stukje over Bar d’O.

Deel met uw vrienden:

altijd open vanaf 11 uur • keuken doorlopend open van 11.00 uur tot 22.00 uur • gesloten op dinsdag

  • Bredabaan 262, 2930 Brasschaat, België
  • 03 – 653.48.77

Reserveer online

Reserveer