Look-Out

De Roode Leeuw

Brasschaat

Super takeaway service!

Voor de weinigen die het nog niet wisten vanwege even op een andere planeet: De Roode Leeuw is 7/7 open. Zeven op zeven. En haar succesvolle takeaway service blijft. Met als toemaatje dat – voor een aantal gemeenten – de bestelling ook aan huis kan worden gebracht. Kiezen doe je nog altijd uit ongeveer alles wat op de vaste kaart staat.

Bestellen gebeurt via de website en de link https://deroodeleeuw.bestel­online.net. Naast de vaste kaart biedt De Roode Leeuw een lunchkaart en elke maand een aparte kaart met seizoengebonden dagschotels. Daar staan zonder fout op woensdag de steak, op donderdag de ribbekes en op vrijdag de gamba’s op.

Smaakt allemaal super lekker op het terras aan de kant van de Bredabaan, maar evengoed op het grote zomerterras achteraan. Voor feestjes, recepties, privédiners, walking dinners, koffietafels… hebben ze hier alles in huis. Meer info? Download dan de feestbrochure en lees alles over de Orangerie beneden en de Pianobar op de eerste etage.

Voor nog andere mogelijkheden kijk je snel bij Bar d’O. Wil je graag je plannen eerst persoonlijk bespreken? Contacteer dan Jonathan. Dan komt het helemaal goed.

Deel met uw vrienden:

online bestellen: deroodeleeuw.bestel­online.net – alle dagen open vanaf 11 uur • maandag (marktdag) open vanaf 10.00 uur – keuken doorlopend open van 11.00 uur tot 22.00 uur • info over feestzalen: jonathan@bardo.club • download de feestbrochure via de website

  • Bredabaan 262, 2930 Brasschaat, België
  • 03 – 653.48.77

Contacteer De Roode Leeuw

Contacteer