Look-Out

Delausanne

Ijzerzijke (NL)

Zeg niet zomaar vlees in IJzendijke

Ga je er simpelweg van uit dat ‘een biefstuk een biefstuk is’ dan kun je restaurant Delausanne beter niet opzoeken. Het populaire restaurant van Hans Ulijn is immers zoveel meer. Zelf was hij een gepassioneerd slager, dus als het op de kwaliteit van vlees aan komt, hoef je de eigenaar en chef van restaurant Delausanne niets te leren. Ruim twaalf jaar lang hee‑ hij een eigen filosofie over tafelen: ‘Als mensen graag vlees eten, dan gaan ze tegenwoordig voor absolute kwaliteit en voor een totaalbeleving. Ze willen geen middelmatig stukje vlees, maar een bijzonder product waarvan de aomst bekend is en de smaak spectaculair. Van beesten die een goed leven hebben gehad en de tijd om echt smaakvol vlees aan te zeen.’ ‘Back to basic’ is een belangrijkste levenswijsheid van Hans. Fijnproevers komen bij Delausanne om te ruiken en om te proeven, maar vooral om te genieten van een eerlijk product. Dat kan een eenvoudige lunch zijn, maar ook een uitgebreid diner op maat. Het restaurant is gevestigd in een statig, historisch pand uit 1628 op de pittoreske markt van IJzendijke. De gezellige inrichting van het restaurant met zijn intieme hoekjes, maakt Delausanne zeer geschikt voor een romantisch diner-voor-twee. Een zomers etentje op de sfeervolle binnenplaats is een belevenis op zich: je waant je er zonder moeite in de Provence! Ze hebben in IJzendijke trouwens niet stilgezeten. Door de komst van een nieuwe orangerie (waar vroeger de binnenkoer was) en een hippe loungebar is de totaalbeleving nog leuker geworden. Lekker aperitieven en chillen met een hemels stuk vlees erbij: in Delausanne mag je steeds iets heel bijzonder verwachten….

Deel met uw vrienden:

gesloten op maandag & dinsdag • gratis parkeren voor de deur • ook workshops voor bij zondere gelegenheden • op nog geen 25 km van Knokke!

www.delausanne.nl

Contacteer Delausanne

Contacteer