Laissez-Faire
Brugge
Een open keuken, gerechten à la minute aan de gasten voorgesteld, een beetje kunst op je bord, lekkere betaalbare wijnen en een hartelijke bediening: welkom in Laissez-Faire voor een paar uurtjes heerlijke tafelgenoegens. Even buiten de drukte van Brugge weten chef David Demeyere en gastvrouw Vanessa Fraikin de fijnproevers al tien jaar op hun eigen manier culinair te verwennen. Chef David is gepassioneerd met zijn vak bezig en kiest voor een pure cuisine gebaseerd op verse en kwaliteitsvolle producten. Laat je ‘s middags verrassen door het wisselende menu (€ 40, € 50 of € 55) of ‘s middags en ook ‘s avonds door dat verrukkelijke Menu Carte Blanche (€ 75). Reken op de vlotte en attente bediening van Vanessa en je zit gegarandeerd goed in dit sympathieke huiskamerrestaurant. Voor locals én toeristen is Laissez-Faire dan ook de hotspot bij uitstek voor ongedwongen en relaxt genieten.
‘s middags open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag – ‘s avonds open op vrijdag en zaterdag – op woensdag en zondag gesloten • mooi stadsterras achteraan
- Scheepsdalelaan 12, 8000 Brugge, België
- 0479 – 891.924