Laissez-Faire
Brugge
Wat blijft het toch ongelooflijk genieten in Laissez-Faire. Niets dan zaligheden: een open keuken, gerechten à la minute aan de gasten voorgesteld, een beetje kunst op je bord, lekkere betaalbare wijnen en een hartelijke bediening. Chef David Demeyere en gastvrouw Vanessa Fraikin hebben maar één doel voor ogen: hun gasten een paar uurtjes heerlijke tafelgenoegens aanbieden. En daar lukken ze al elf jaar in. Chef David bereidt met dagverse producten en een passie voor ambachtelijke kookkunst heerlijke, seizoensgebonden Frans-Belgische gerechten met een moderne touch. Laat je ‘s middags verrassen door het wisselende menu (€ 40, € 50 of € 55) of ‘s middags en ook ‘s avonds door dat verrukkelijke Carte Blanche Menu (€ 80). Reken hierbij de vlotte en attente bediening van Vanessa en je zit gegarandeerd goed in dit sympathiek huiskamerrestaurant. Of zoals gasten het passend verwoorden: “we kunnen ons perfect laten leiden qua keuze want de menu wordt aan tafel uitgelegd en we hoeven ons ook niet te verdiepen in een grote wijnkaart, want ook dat wordt haarfijn verzorgd. Geen keuzestress dus, we laten ons onbevangen verrassen.” Bij locals én toeristen staat Laissez-Faire dan ook vaak met stip in hun to do-lijstje.
‘s middags open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag • ‘s avonds open op vrijdag & zaterdag • op woensdag & zondag gesloten • ‘s avonds op aanvraag geopend vanaf 12 personen • mooi stadsterras achteraan
- Scheepsdalelaan 12, 8000 Brugge, België
- 0479 – 891.924
- info@laissezfaire.be