Laissez-Faire
Brugge
Bij Laissez-Faire kan (en mag) je blindelings op de ingevingen van de chef in zijn open keuken vertrouwen. Even buiten de drukte van Brugge weten David Demeyere en Vanessa Fraikin hun gasten al tien jaar culinair te verwennen. De missie van beiden is eenvoudig: lekkere en betaalbare gerechten serveren. Chef David is, samen met souschef Axel Montoye, al vele jaren gepassioneerd met zijn vak bezig en kiest voor een pure cuisine gebaseerd op verse en kwaliteitsvolle producten. Laat je verrassen door het wisselende Lunchmenu (€ 40) op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag of door dat verrukkelijke Carte Blanche Menu (€ 72). Gastvrouw Vanessa van haar kant zorgt samen met Mira De Busscher voor de ongedwongen, gezellige verwelkoming waardoor iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Op een spontane manier begeleiden zij de gasten bij het kiezen van de heerlijke gerechten.
open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdagmiddag en vrijdag- en zaterdagavond • op woensdag en zondag gesloten • mooi stadsterras achteraan • ook take–away mogelijk
- Scheepsdalelaan 12, 8000 Brugge, België
- 0479 – 891.924