Look-Out

La Maison du Terroir

Ettelgem (Oudenburg)

Waar gastronomie een echt ambacht is

Een gastentafel staat voor een andere manier om een maaltijd te beleven. Het concept van de verfijnde gastentafel La Maison du Terroir is dus puur en onbevangen genieten van al het lekkers dat de zee, het bos en het platteland te bieden hebben. En dat is heel wat. Chef Frederiek Vandenbussche (opleiding Hotelschool Ter Duinen in Koksijde) en zijn team laten bijna 10 jaar hun gasten daar met volle teugen van genieten. Om de versheid van de producten en de authenticiteit te waarborgen, wordt uitgepakt met drie mooi uitgebalanceerde menu’s: een Plateau Fruits de Mer, een menu Terroir Gourmand in 4 of 5 gangen en een Lunchmenu Sympathique in twee gangen (enkel woensdag, donderdag en vrijdag). Elke zondagochtend (aankomst tussen 8.30 en 9.00 uur) staat in dit machtige kader ook een uitgebreid verwenontbijt op het programma en op woensdag- en donderdagnamiddag (tussen 14.30 en 17.00 uur) een exquis theesalon. La Maison du Terroir heeft door haar uitstraling en vlotte bereikbaarheid een grote aantrekkingskracht voor familie- en bedrijfsfeesten en banketten (tot 85 gasten). Een feestadres voor genieters die graag een surplus willen.

 

Opgelet: wij zijn bezig met een aparte, mooie en polyvalente accommodatie (ca. 30 gasten) voor meetings, events, seminars, privéfeesten… Volg ons voor meer nieuws daarover!

Deel met uw vrienden:

open van woensdagmiddag tot zondagmiddag – ontbijt op zondagochtend – ruime parking – zonnig terras en gezellige orangerie

  • Vijfwegstraat 6, Ettelgem 8460 Oudenburg, België
  • 059 - 44.81.01

Contacteer La Maison du Terroir

Contacteer