Look-Out

La Maison du Terroir

Ettelgem (Oudenburg)

Verwonderlijk is het niet dat in een restaurant als La Maison du Terroir de essentie van de terroir (bodem) centraal staat. Chef Frederiek Vandenbussche is aangesloten bij de Orde van Les Disciples du Terroir, de 33 Masterchefs of Belgium en Lekker Westers. Ook bij collega’s uit het vak wordt hij hoog aangeschreven en vaak komen die ook langs. Erkenning en appreciatie noemt men dat in het jargon. Met enthousiaste jonge medewerkers rondom zich kookt Frederiek op zijn eigen eigenzinnige stijl met respect voor de lokale producten én de authentieke culinaire waarden die hij altijd heeft meegekregen. Binnen de verschillende menu’s kan je altijd kiezen zoals in de Lunchmenu Sympathique in twee gangen (enkel woe-do-vr) en de Plateau Fruit de Mer. Laat dat vergezellen van een aangepast kwaliteitswijntje van de mooi uitgebalanceerde kaart waarop zo’n 200 referenties staan of een keuze van de waterkaart vol sprankelende bronwaters. Omgeven door groen is dit restaurant al jaren de ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de buurt. Op woensdag en donderdagnamiddag (14.30 – 17.00 uur) kan je genieten van een fijn gebakken Normandische Pannenkoek ‘full option’ met gekarameliseerd met appeltjes, geflambeerd aan tafel met calvados geserveerd met huisbereide vanille-ijs. Nog altijd een bestseller is het zondagse verwenontbijt tussen 08.30 en 10.00 uur en is er boven een aparte VIP-room voor zo’n 15 gasten.

Deel met uw vrienden:

open van woensdagmiddag tot zondagmiddag • ruime parking • meetings en feesten tot 80 personen • zonnig terras en gezellige orangerie • feestlocatie voor gezelschappen tot 80 personen en dat voor vele doeleinden

www.lamaisonduterroir.be

Contacteer La Maison du Terroir

Contacteer