Look-Out

Testa Rossi

Vilvoorde

Voor een trip door Italië hoef je niet op een Vespa te springen. Schuif toch gewoon met je voeten onder tafel bij Testa Rossi. Een authentiek zuiders avontuur wacht je van dinsdag tot zaterdag op, want chef Frederico kookt de spreekwoordelijke pannen van het dak. Hij is al jaren een vertrouwd gezicht bij Testa Rossi, nadat hij reeds op jonge leeftijd de kneepjes van het restaurantvak leerde in Verona. Die Italiaanse identiteit maakt al 30 jaar de trots uit van dit hoekrestaurant dat bekend staat om haar culinaire raffinement. Dat duidt op trouw en liefde. Dagelijks tovert Frederico smakelijke en zuiderse klassiekers uit zijn mouw. De ambachtelijke pasta’s zijn 100% home made en vis en vlees worden dagelijks rechtstreeks uit Italië ingevoerd. Wens je aanraders? De antipasti schotel met ambachtelijke charcuterie en verse burrata uit Puglia of verse zeebaars in zoutkorst. Ben je een pizza lover? De Pizza’s Inverno (winterpizza’s met verse truffel, bergkaas of cicoria) is een favoriet van velen. Voor de zoetebekken is er de huisgemaakte panna cotta, zabaglione (sabayon) of de amore di cioccolato. Een aparte attractie in Testa Rossi is zeker de wijnkelder, met zowat de mooiste referenties Italiaanse wijnen van ons land. Hier liggen de grootste toppers uit Piemonte en Toscane – maar ook uit gans de laars – op bevoorrechte proevers te wachten.

Deel met uw vrienden:

keuken open van 11.30 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • zondag en maandag gesloten • zuiderse sferen op terras • twee parkings vlak in de buurt • afhalen mogelijk • groepen tot 30 personen kunnen tafelen in de wijnwinkel

www.testarossivilvoorde.be