Cum Laude
Leuven
In het eeuwenoude historische kader van het Groot Begijnhof van Leuven, UNESCO Werelderfgoed, geniet je in restaurant Cum Laude van een unieke culinaire beleving. De keuken is een combinatie van traditionele haute cuisine en vindingrijkheid, creativiteit en eigen ervaringen van de chef Yogi Tabak en sous-chef Pedro Peres. Versheid, de seizoenen en interessante smaken spelen hierbij een belangrijke rol. Bij Cum Laude geniet je zowel à la carte als van een seizoens-, lunch- of plant-based menu. Recentelijk is het restaurant toegetreden tot de ‘We’re Smart World Movement’ met een vermelding van maar liefst 4 radijsjes. Bij mooi weer kun je terecht op het mooiste terras van Leuven. Want ook op het buitenterras in Garden Lounge is van de kaart kiezen mogelijk. Met 250 gratis plaatsen biedt Cum Laude ook meer dan voldoende parkeergelegenheid aan. Je kunt er indien gewenst zelfs je elektrische wagen opladen. Cum Laude maakt deel uit van evenementenlocatie Faculty Club. Vergaderingen, feesten, recepties en huwelijken, het is allemaal mogelijk bij Faculty Club dat beschikt over 22 verschillende zalen met elk een uniek en authentiek kader. Een schitterende locatie waar zowel ogen als smaakpapillen de kost krijgen.
keuken open van maandag tot woensdag voor de lunch (12.00 tot 14.00 uur) en van maandag tot vrijdag voor het diner (18.30 tot 21.00 uur) • groepen tot max 8 pers. • gratis parking voor 250 wagens