Look-Out

Miel van Kest

3120

25 jaar ambiance!

Een brasserie zoals er nog maar weinig zijn. Moet je toch eens meegemaakt hebben. Eén en al nostalgie, die tientallen oude foto’s tegen de muren, dat apotheekmeubel, die spiegels… Tremelo en zijn beroemdheden anno stillekens herleven allemaal in dit speciale retro-interieur met zijn vele hergebruikte, gerecycleerde en gereconstrueerde elementen.

Aan één van de vele tafeltjes – binnen of bij gepast weer buiten op het mooie tuinterras – doe je je intussen tegoed aan snacks of fingerfood, aan de seizoensuggesties die op het krijtbord staan of aan de gerechten die je à la carte kunt kiezen. Ook kinderen en veggies vinden hier hun gading. Kijk maar eens op de website, dat scherpt alvast de honger.

Festivalgangers, opgelet! Wie de grote molen draait en goede benen heeft, is in no time hier. Werchter is amper een 3-4 kilometer ver. Dan wil je Miel Van Kest toch niet missen zeker.

Deel met uw vrienden:

open vanaf 11.30 uur • keuken dinsdag, woensdag, donderdag en zondag open van 12.00 tot 20.30 uur (winter) / 21.00 uur (zomer) – vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 21.30 uur • maandag gesloten

terras voor en achter • grote, mooie tuin

  • Schrieksebaan 59, 3120 Tremelo, België
  • 016 – 53.77.38

Contacteer Miel van Kest

Contacteer