Look-Out

Den Beiaard

Meise

Restaurant Den Beiaard, vlakbij de Nationale Plantentuin, is genoemd naar het gelijknamige klokkenspel in de nabijgelegen Sint-Martinuskerk. 15 jaar geleden namen de gebroeders Bastiaan (keuken) en Bavo (bar) Vanderperre de zaak over en sindsdien is het alleen maar crescendo gegaan. Het interieur kreeg een make-over maar aan de ziel van dit prachtige rustieke en authentieke pand werd nooit geraakt. Het resultaat is een bijzonder toegankelijk restaurant. De Frans-Belgische keuken weet te imponeren met pure en verse smaken. Een populaire ontdekking is zeker het ‘a fine dining experience’-meerkeuzemenu in drie gangen met als introductie apero naar keuze met trio van hapjes, dat alles voor 70 euro per persoon, inclusief dranken. A la carte kun je je uitleven bij een super mixed grill (5 soorten vlees), gekruide ribbetjes van     het huis, scampi’s Den Beiaard of gegrilde zalmmoot met verse bearnaisesaus. Een paar aanraders: de huisbereide americain van de chef, licht pikant en een topper, de steak tartaar en de homemade vol-au-vent. Donderdag staat als dagschotel klaar: de steak van Belgisch wit-blauw met sla en frietjes. Op vrijdag vind je vis op de lunchkaart, volgens marktaanbod. Elke maand kunt u kiezen uit nieuwe seizoengebonden suggesties. Neem zeker eens iets uit de uitgebreide cocktail- en mocktailkaart, speciaal voor op het grote, zonnige zomerterras. Lieebbers van rum, ontdekken graag onze aparte kaart met soorten rum uit de hele wereld. Aan jou de keuze maar feest is het altijd in Den Beiaard….

Deel met uw vrienden:

doorlopend open van 10.00 tot 22.00 uur (zondag tot 21.00 uur) • op zaterdag al open vanaf 9.00 uur (marktdag) • gesloten op dinsdag en woensdag • ruim terras • take-away mogelijk

www.restaurantdenbeiaard.be