Look-Out

De Kapblok

Asse

Terras met opvallende upgrade

De Kapblok dat is bijna een kwarteeuw puur en lekker tafelen. Eerst ruim 21 jaar in Dilbeek, nu reeds 2 jaar te Asse en zopas geüpgraded met een grote overkapping van het terras. Met als basis de Frans-Belgische keuken brengt Peter vernieuwde ‘klassiekers’ op het bord, inventief, creatief en steeds met respect voor het product. Hij werkte jaren in de Comme chez Soi en kookt graag à la minute, volgens de wensen van de klant. Op de kaart: gevarieerde vis- en vleesgerechten, vegetarische pareltjes, steeds met (h)eerlijke seizoengebonden producten. Gastvrouw zal je graag en met flair de toppers van het huis voorstellen en dat zijn er flink wat.

Noteer de lunch (€ 30 of € 46,00 inclusief wijn), het 4 gangen ‘De Kapblok’-menu (€ 62,50) of het toppunt van fijn tafelen: het degustatiemenu in 6 gangen (€ 90,00). A la carte zijn er de intense seizoensmaken, steeds à la minute en atypisch gebracht, zoals de patrijs met Luikse veenbeswafeltje of hert op de teppanyaki en fijne klassiekers als de Rib-eye met vers geklopte bearnaise of de zelfbereide terrine van ganzenlever. Met een parking voor de deur en ruimte voor meetings en knallende feestjes (vanaf 15 personen) blijft De Kapblok een begrip in de Brusselse rand.

Deel met uw vrienden:

gesloten op zaterdagmiddag, zondagavond, maandag en dinsdag • vergaderingen en privéfeestjes zijn steeds mogelijk op aanvraag

  • Brusselsesteenweg 361, 1731 Kobbegem, België
  • 02 – 569.31.23

Contacteer De Kapblok

Contacteer