Look-Out

De Kapblok

Asse

De Kapblok, dat was 21 jaar geweldig in Dilbeek. En nu, na de verhuis naar een nieuwe, meer comfortabele locatie in Asse, éxtra geweldig. Met open keuken en terras, waar je chef Peter Leemans bij zonneschijn live aan het werk ziet.

Met parking voor de deur en ruimte voor meeting en knallende feestjes (vanaf 15 personen). Met de smaakmakers die De Kapblok, een begrip in de rand van Brussel, een stevige reputatie bezorgden.

Zoals die heerlijk relaxte sfeer, bewaakt door gastvrouw Katia. Toppers als de Lunch en het Kapblokmenu (3 of 4 gangen). De intense seizoensmaken, à la minute en atypisch gebracht zoals patrijs met Luiks veenbeswafeltje of hert op de teppanyaki. En fijne klassiekers als gegrilde ribeye met versgeklopte bearnaise of de zelfbereide terrine van ganzenlever.

Zoveel is zeker: De Kapblok, genoemd naar het afscheidscadeau dat Pierre Wynants Peter gaf toen hij Comme Chez Soi verliet, blijft ook in Asse een toonbeeld van laagdrempelige gastronomie én dubbel genieten.

Deel met uw vrienden:

keuken open van maandag tot en met woensdag, van 12.00 tot 14.00 uur • op donderdag en vrijdag, van 12.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 20.45 uur • enkel tweede weekend van de maand open, op zaterdagavond vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur

’s weekends paraat voor feesten vanaf 15 personen • catering

  • Brusselsesteenweg 361, 1731 Kobbegem, België
  • 02 – 569.31.23

Contacteer De Kapblok

Contacteer