Look-Out

Bretoense Hoeve

Leuven

De Bretoense Hoeve is een heerlijk gastronomisch belevingsconcept.

In het mooi gerestaureerde herenhuis ontdek je als levensgenieterén fijnproever niets anders dan ‘blij-makertjes’: een sympathiekeontvangst en bediening, een gezelliginterieur, een zalig terras achteraan eneen Frans-Belgische keuken waar jede smakelijkste vis- en vleesgerechtenproeft. Dagverse producten – dat iseen onvoorwaardelijke instelling – enaandacht voor de markt en de seizoenenzorgen voor onklopbare klassiekers enlekkere eigentijdse creaties.

Voor de liefhebbers van vis en schaaldieren zijn er de sole normande,de kingkrab met lookboter, paling in ‘t groen of die plateau fruitsde mer waar Bretoense Hoeve tot ver in de omtrek zo bekendom is. Voor de carnivoren onthoudenwe de Ierse rib-eye, de Wagyu rumpeye of het lamskroontje. Op zoek naareen geschikte locatie voor uw feestje,samenkomst of evenement (tot 50gasten)? Neem contact op en bespreekde mogelijkheden van de feestzaal.Een ervaren team staat klaar om ereen geslaagd gebeuren van te maken.Zeg nu zelf: wie of wat kan hier iets optegen hebben?

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 15.00 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • gesloten op dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag • op zaterdagmiddag na afspraak wel open voor groepen vanaf 20 personen • ruime parking • mooi terras • feestzaal tot 50 personen

www.bretoensehoeve.be

Contacteer Bretoense Hoeve

Contacteer