Look-Out

Bij Van Dijk

Koewacht (NL)

Zeker Zeeuws

Harold en Niki Van Dijk runnen al bijna een kwarteeuw hun bijzonder gezellige restaurant ‘Bij Van Dijk’. Hier geniet je meteen van de onmiskenbaar gezellige sfeer. Harold van achter het fornuis: “Onze kaart is toegankelijk, met smaakvolle, herkenbare en ook vaak heel vernieuwende gerechten. Eén van onze toppers is bijvoorbeeld de Surf & Turf, ons lamskroontje en de verschillende andere vis- en vleesgerechten. Uiteraard blijven onze klassiekers zoals gebakken paling of paling in ‘t groen en tijdens het seizoen de mosselen aan boord.”

 

De wijnkaart is zeer overzichtelijk en aanlokkelijk geprijsd. Verschillende wijnen zijn ook per glas te verkrijgen. En moet je die cocktails en tapas eens proeven…. Tafelen Bij Van Dijk betekent genieten van bij het binnenkomen tot het vertrek. Voor de hapjesmens én voor de culinaire -avonturier. Paradijselijk wordt het helemaal als dat nog kan gebeuren in de (open en verwarmde) veranda.

Deel met uw vrienden:

open van donderdag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur • op zondag vanaf 10.30 uur  parkeren voor de deur • groepen tot 60 personen altijd welkom (bijeenkomsten, babyborrels, familiediners enz.)

  • Eikenlaan 2, 4576 BK Koewacht, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 114.361.236