Look-Out

Restaurant Bij Van Dijk

Koewacht (NL)

Tafelgenoegens à gogo

In 1999 openden Harold en Niki Van Dijk hun bijzonder gezellige restaurant ‘Bij Van Dijk’. Hier geniet je meteen van de onmiskenbaar gezellige sfeer. Harold van achter het fornuis: “Onze kaart is toegankelijk, met smaakvolle en herkenbare gerechten. Naast gebakken paling of paling in ‘t groen serveren we tijdens het seizoen mosselen en diverse visgerechten. Ook de vleesliefhebber en vegetariër bieden we een ruime keuze. Stuk voor stuk gerechten bereid met duurzame en verse producten, geserveerd met een gulle glimlach en aangeboden tegen een schappelijke prijs.”

De wijnkaart is zeer overzichtelijk en aanlokkelijk geprijsd. Veel wijnen zijn ook per glas te verkrijgen. Tafelen Bij Van Dijk betekent genieten van bij het binnenkomen tot het vertrek. Voor de hapjesmens én voor de culinaire avonturier. Paradijselijk wordt het helemaal als dat nog kan gebeuren in de (open en verwarmde) veranda. Bij Van Dijk laat elke gast zich de koning te rijk voelen.

Deel met uw vrienden:

open van donderdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur • parkeren voor de deur • groepen tot 60 personen altijd welkom (bijeenkomsten, baby-borrels, familiefeesten enz.)

  • Eikenlaan 2, 4576 BK Koewacht, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 114.361.236