Look-Out

Paviljoen ‘t Schor

Paal (NL)

Paradijselijk tafelen

We vonden een hemels plekje vlakbij het Verdronken Land van Saeftinghe: Paviljoen ’t Schor. In Paal. Een wel heel bijzondere plaats in Zeeuws-Vlaanderen. Je zit hier bovenop het tij wanneer het water de schorren in de Westerschelde binnenstroomt, wat voor een unieke ervaring en prachtige vergezichten zorgt.

Beleef, voel en proef wat de streek te bieden heeft. Daar zorgen zaakvoerders Danny en Christien al sinds 2014 voor. Toen maakten beiden hun droom waar met de opening van Paviljoen ‘t Schor, vlak naast de jachthaven. Wat in het bord komt, is niets anders dan vers bereide kwaliteit. Het werk van chef-kok Giovanni en zijn team. Giovanni kiest enkel voor puur en heeft veel aandacht voor regionale producten. Denk: lamsoor, zeekraal, heerlijke vis- en vleesgerechten en mosselen tijdens het seizoen. Trouwens, de seizoenen spelen een prominente rol in de Frans-Belgische keuken. Een eyecatcher sinds vorig jaar is de nieuwe wijnhoek. Ook nieuw is het ingebouwde café. In de vroegere buitenbar kun je nu rustig van een pilsje en een bitterbal proeven.

Voor de kids zijn er aparte en voedzame kindergerechten, een buitenspeeltuin en een leuke speelhoek binnen. Wie bij mooi weer een plaatsje kan bemachtigen op het terras (opgetrokken in hout met een glazen wand om) tafelt als het ware met de voeten in het water…. Tip: breng een verrekijker mee want de kans is niet gering dat je zeehonden spot op de droogvallende platen.

Deel met uw vrienden:

open van donderdag t/m maandag van 11.00 tot 23.00 uur – dinsdag en woensdag gesloten – parkeren voor de deur is gratis

  • Havenstraat 54, Graauw, Nederland
  • 0031 - 625.382.207

Contacteer Paviljoen ‘t Schor

Contacteer