Look-Out

Oogst

Assenede

Heerlijke verfijnde gastronomie

Gastronomische gastvrijheid in een ongerept groen kader. Met ‘Elke dag een nieuwe oogst aan heerlijke, verfijnde gastronomie’. Die belofte maakt gastvrouw Axelle Moens van restaurant Oogst in het landelijke Assenede al ruim vijf jaar waar. Samen met haar team. Vandaar de toepasselijke naam. Alles wat tussen het aperitief en het digestief op tafel komt, betekent genieten van een unieke culinaire beleving. Zowel voor lunch als diner. Het jonge team met chef Alec Vinke, gastvrouw Axelle Moens, sommelier Lisanne Vincent en souschef Maarten Verlot werd intussen ook geselecteerd voor Jong Keukengeweld van Toerisme Vlaanderen. Bij mooi weer is tafelen op het ruime, overdekte terras achteraan het summum van zomers genieten. Nee, beter kan het echt niet! MENU’S 3 gangen: € 58 – met wijnarrangement: € 86 4 gangen: € 72 – met wijnarrangement: € 107 5 gangen: € 80 – met wijnarrangement: € 120 LUNCH 2 gangen: € 38 3 gangen: € 48 SUNDAY STEAK OP ZONDAGAVOND Steak op de Green Egg met frietjes, sla en saus: € 32 Gamba op de Green Egg met frietjes, sla: € 37 Kreeft op de Green Egg met frietjes, sla: € 44 (enkel op bestelling) Zeetong met frietjes, sla: € 42

Deel met uw vrienden:

gesloten op maandagavond, dinsdag en woensdag gans de dag en zaterdagmiddag – gratis parkeren

www.restaurantoogst.be