Look-Out

Napoleon

Hulst (NL)

Waar Vlamingen thuiskomen

Al meer dan 50 jaar een certitude voor ongedwongen en bijzonder lekker tafelen, al even lang een begrip bij Vlamingen met smaak: welkom in restaurant Napoleon, bij het binnenrijden van Hulst, waar ze één grote hommage brengen aan Zeeland. En aan het goede leven.

Met chef Antoine Bergman staat al de derde generatie aan het fornuis. Dat doet hij, samen met zijn topteam in de keuken, nog steeds met heel veel passie. Voor de seizoenen, voor de streek en voor de gasten. Ook in de zaal, waar maître Harry je met klasse adviseert en dient, voel je één en al liefde en métier.

Het ‘Napoleonmenu’ (€ 47,50 – keuze uit drie voor- en hoofdgerechten en dessert) en ‘Menu van de Chef’ (€ 64,50 – vier gangen), waarin producten uit de eigen Zeeuwse achtertuin een glansrol vertolken, zijn visitekaartjes van dit gastronomische huis. A la carte lonkt een breed scala vlees- en visspecialiteiten. Oesters, paling, Oosterscheldekreeft. Of die Zeeuwse waterzooi van vis, volgens een oud en goed bewaard familierecept. Alleen daarvoor al zou je aan één van de mooi gedekte tafeltjes aanschuiven, in het gezellige restaurant binnen of op het overdekte, verwarmde terras met knap uitzicht.

Deel met uw vrienden:

elke dag open van 11.30 tot 21.00 uur – gesloten op dinsdag en woensdag – ruime parking vlak in de buurt – op zondag zijn in Hulst alle winkels open vanaf 12.00 uur  – restaurant Napoleon biedt plaats aan groepen tot 50 personen – 40 personen op verwarmd terras

  • Stationsplein 10, 4561 GC Hulst, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 114 – 31.37.91

Contacteer Napoleon

Contacteer