Look-Out

Napoleon

Hulst (NL)

De goede smaak van Hulst

Welkom in Restaurant Napoleon, al meer dan een halve eeuw synoniem van ongedwongen en lekker tafelen. Chef en gastheer Antoine Bergman staat, als derde generatie, nog steeds met evenveel passie aan het fornuis.

Hij kan daarbij rekenen op een enthousiast en trouw keuken- en zaalteam. Inspiratie is er genoeg: de verschillende seizoenen, het actuele marktaanbod en vooral de producten uit de eigen Zeeuwse achtertuin zijn daarbij de smakelijkste hulpmiddelen.

Populair is het ‘Napoleonmenu’ (€ 45 – keuze uit drie voor- en hoofdgerechten en dessert). Voor de liefhebbers is er het Kreeftenmenu (€ 64,50) in vier gangen. A la carte ligt een breed scala vis- en vleesspecialiteiten open.

Willen we toch iets aanbevelen, dan is het zeker die verrukkelijke waterzooi met vis, een oud familierecept dat doorgegeven werd door grootouders en ouders. Restaurant Napoleon biedt plaats aan groepen tot 50 personen en beschikt over een overdekt en verwarmd terras (ca. 40 personen) met heerlijk uitzicht. Restaurant Napoleon is meer dan ooit de garantie op smaakvol en betaalbaar genieten!

Deel met uw vrienden:

elke dag open van 11.30 tot 21.00 uur • gesloten op dinsdag en woensdag

ruime parking vlak in de buurt • op zondag zijn in Hulst alle winkels open vanaf 12.00 uur

  • Stationsplein 10, 4561 GC Hulst, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 114 – 31.37.91

Contacteer Napoleon

Contacteer